Arap kızı kremi nedir? Arap kızı kremi ne işe yarar? Arap kızı kremi nasıl kullanılır?

Son zamanlarda özellikle sosyal medya platformlarında ve kadınların buluştuğu form sitelerinde adını sıkça duyduğumuz Arap kızı kremi, aslında yüzyıllardır bilinen bir üründür. Yeniden popüler olan Arap kızı kremi hakkında daha önce hiç bir bilgisi olmayanlara için merak edilenleri araştırdık. Arap kızı kremi ne işe yarar? Arap kızı kremi nasıl kullanılır? sorularının yanıtı sadece yasemin.com'da!

Adını ilk kez duyanların şaşırdığı ancak kullanan kişilerin olumlu etkilerle karşılaşması sonucunda adeta dillerden dillere dolaşan Arap kızı kremi, çok eski yıllardan itibaren kadınlar tarafından biliniyor. Yapılan tüm işlemlere rağmen cilt lekelerinden kurtulamayanlar için mucizevi etkiler sağlayan Arap kızı kremi, yan etkisi bulunmadığı için herkes tarafından gönül rahatlığıyla kullanılıyor. Cilde uygulandığı andan itibaren kılcal damarları uyararak hızlıca harekete geçiren bu krem hakkında merak edilenleri cevaplayacak bir içerik hazırladık. Etken maddesi sayesinde cildi besleyerek cilt hücrelerini yenilerek cildi onaran bir kremdir. 

arap kızı kremi

arap kızı kremi

Yapılan bazı araştırmalara göre; Osmanlı döneminde saray sultanlarının sıklıkla kullandığı biliniyor. İki farklı seçenekle bilinen Arap kızı kremi pembe ve Arap kızı kremi kırmızı olarak Arabistan bölgesinde "hevadiye kremi" olarak satılıyor. 

 ARAP KIZI KREMİ NE İŞE YARAR?

Leke kremi olarak bilinen bu krem aslında farklı alanlarda olumlu etkileri bulunmaktadır. Tüm vücudunuza gönül rahatlığıyla uygulayabileceğiniz Arap Kızı kremi, sivilceleri gidermede ve cildi beyazlatmada oldukça etkilidir. 

arap kızı kremi nasıl kullanılır

arap kızı kremi nasıl kullanılır

ARAP KIZI KREMİ NASIL UYGULANIR?

Piyasada bulunan diğer kremlere göre kullanımı oldukça basit bir üründür. Gün içerisinde kullanıma uygun olan bu krem günde 1 defa sorunlu bölgeye uygulamanız yeterlidir. 

arap kızı kremi çeşitleri

arap kızı kremi çeşitleri

Öncelikle kremi uygulayacağınız bölgeyi temizleyip, akşam yatmadan önce uygulayıp masaj yaparak emilmesini sağlayın.Sabah uyandığınızda cildinizi ılık su ile durulayın ve gerekirse uygun bir nemlendirici krem sürün.

cilt beyazlatan krem

cilt beyazlatan krem

ARAP KIZI KREMİ FİYATI NEDİR?

Genellikle internette fiyatı değişiklik gösteren bu kremin fiyatı 5 ile 50 TL arasında değişiyor. N11 sitesinde en güncel satış fiyatı 13,40 TL'dir.

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 96

Tugce 2 yıl önce

Valla pembesini aldim suratimda sivilce lekeleri vardi sivilce vardi suan cildm bebek gibi cok harika bi krem hem ucuz hem etkili

Toplam 9 beğeni

Esra 2 yıl önce

Nerden aldınız acaba eczanelerde varmıdır ha bide renk tonunu açıyordu acaba

Toplam 0 Beğeni

Beritan 2 yıl önce

Pek emin olamadım

Toplam 2 beğeni

Bahar 2 yıl önce

Hamileyken kullanılır mı?

Toplam 6 beğeni

Beritan 2 yıl önce

Sen yine de kullanma çünkü icerigi tam olarak nedir bilinmiyor dermatologlarda da test edilmemiş ne olur ne olmaz kullanma derim

Toplam 0 Beğeni

ilayda Özçelik 2 yıl önce

Arap kızın Pembesin kullanıyorum ve memnunum en güvenli yer Aktardan alın pahalı degil 5 7 tl fiyatı pembe olan gece beyaz olan sabah kullanın.

Toplam 6 beğeni

Seher 1 yıl önce

Hayır hayır sabah gece ile alakası yok. Bizzat sordum ben. Beyaz olan yani mavi kutu koyu renkliler için, pembe kutulu olan ise açık renkliler için kullanılıyor

Toplam 0 Beğeni

Hhh 2 yıl önce

Merhaba pembe olanını aldım ama çok kötü kokuyor mavisi böyle kokmuyordu normal mi acaba

Toplam 2 Beğeni

cevaplayici 3 yıl önce

Bu yazı hakkında ne düşünüyorsunuz?soranlar için söylüyum ilklerin de beyazlatıyo ama sonra 1 gün bile sürmezseniz esmer letiyo ve orjinal olup olmadığı kutusunda yazıyo

Toplam 5 beğeni

Hayat 2 yıl önce

Esmerleştiriyo derken kendi halimize mi döndürüyo yoksa bronzluk tarzında mı esmerleştiriyo

Toplam 0 Beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun