Jade Roller nedir? Jade Roller nasıl kullanılır?

Cildinizin pürüzsüz olmasını istiyor, kısa sürede genç, dinamik ve canlı olmasını istiyorsanız sizlere mucize bir ürün tavsiyesinde bulunuyoruz. Roller Turkey markasının son zamanlar büyük ses getiren ürünü Jade Roller yani yeşim taşı masaj aleti hem cildinize hem de vücudunuza çok iyi gelecek. Peki Jade Roller nedir? Jade Roller nasıl kullanılır? Jade Roller fiyatı nedir? Jade Roller nereden alınır? öğrenmek için yazımıza göz atabilirsiniz.

Yeşim taşı, milattan önce 4000’den beri mücevherler, heykeller ve diğer çeşitli eşyaların yapımında kullanılan doğal bir taştır. Eski İngiliz Adalarında balta başları, bıçak ve silah yapmak için kullanılan yeşim taşı, parlatılması ve keskinlik verilmesi kolay olmasıyla biliniyor. Son yıllarda ülkemizde popülerliği artan ve özellikle faydalarıyla kendinden söz ettiren yeşim taşı, güzellik alanında satış rekorları kırıyor. Amerika ve İngiltere’de son zamanların en popüler cilt bakım uygulaması olan organik taşlar ile yüz masajı yapma akımı, çoğumuzun dikkatini üzerine topladı. Jade Roller ismi ile raflarda yerini alan, silindir şeklindeki yeşim taşlı yüz masaj aletleri, uygulanan serum ve yağların “roll” , yani bir çeşit yuvarlama hareketi ile yeşim taşının enerjisini bir araya getirerek cilde yedirilmesini sağlıyor.

jade roller turkey

jade roller turkey

Cilt masajı için farklı kristallerin ve doğal taşların enerjisinin de kullanılması mümkün olmasına rağmen, bu akımda özellikle yeşim taşı ve pembe kuvars öne çıkıyor.

JADE ROLLER CİLDE FAYDALARI NELER?

- ​​​Cildin esnekliğini arttırır.

- Şişlik ve ince çizgilerin görünümünü azaltır.

- Yüz kaslarının gerginliğini azaltır.

- Kullandığınız ürünlerin daha iyi emilmesine yardımcı olur.

- Kan dolaşımını hızlandırır.

- Lenfatik drenajı arttırır.

- Göz altı torbalarını ve morluklarının azalmasında etkilidir.

- Toksin detoksuna yardımcı olur.

- Gözeneklerin sıkılaşmasına yardımcı olur.

yeşim taşı masajı nasıl yapılır

yeşim taşı masajı nasıl yapılır

JADE(YEŞİM TAŞI) ROLLER NASIL KULLANILIR?

Sertifikalı rollerlarımız doğal yapısı gereği soğuktur ancak isterseniz buzdolabında soğutabilirsiniz. Yüzünüzü güzelce yıkayın. Tamamen sizin tercihiniz olup yüzünüzü nemlendirebilirsiniz. Masaja başlayabilirsiniz...

Yanaklar ve çene: Yeşim silindirinin büyük ucunu çenenize yerleştirin, orta basınç uygulayın ve kulağınıza doğru yuvarlayın. Aynı noktada 5 - 6 kez tekrarlayın, sonra yanağınız boyunca ilerleyin. Karşı tarafta tekrarlayın.

Alın: Sonra, alnınıza doğru gidin. Alnınızın ortasından başlayarak, kulağınıza doğru yuvarlanmak için büyük ucu kullanın. Aynı hareketi 5-6 kez tekrarlayın, ardından alnınızın diğer tarafına geçin.

Göz altları: Küçük ucu kullanarak, orta basınç uygulayın ve iç gözden dış köşeye doğru yuvarlayın. 10 - 15 kez tekrarlayın ve diğer göze geçin.

Kaşlar: Gözlerin hemen altındaki aynı yöntemi uygulayın.

Göz kenarındaki kırışıklıklar: Küçük ucu kullanın, orta basınç uygulayın ve silindirin küçük ucunu gözünüzün köşesinde hızlıca yukarı ve aşağı hareket ettirin. Diğer tarafta tekrar edin.

Çene: Çenenin birleşimine derinden ulaşmak için her zaman merdanenin küçük ucunu kullanın. İleri geri giderek sıkıca bastırın  sonra özellikle gergin hisseden noktalarda hızla yuvarlayın.

roller turkey

roller turkey

JADE(YEŞİM TAŞI) ROLLER NEREDEN ALINIR? JADE ROLLER FİYATI NEDİR?

Yeşim taşı ile cildinize masaj yaparak olumlu etkiler almak istiyorsanız satın aldığınız ürünün doğallığına, orjinalliğine ve nereden aldığınıza özen göstermelisiniz. Sahte olan doğal taşlar cildinizde hiç bir etki göstermez. Aksine cildinizi tahriş edere, egzama gibi sorunlara yol açacaktır. Türkiye'de satışa başlayan ve ürünlerinin sertifikalı olmasıyla orjinalliğini kanıtlayan Rollerturkey, size özel kutusunda gönderim sağlıyor. Ücretsiz kargo seçeneğiyle kısa sürede elinize ulaşan Rollerturkey sadece 189,00 TL'den satılıyor.

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0