ZDrave Krem ne işe yarar? ZDrave Krem kullanım kılavuzu ve fiyatı 2021

Son zamanların en çok konuşulan cilt bakım ürünlerinden biri olan ZDrave Krem, faydalarını duyanların gözlerini kamaştırıyor. Mavi macır kremi olarak da bilinen Zdrave krem, başarılı ürünlerden birisi. Bulgaristan'da üretilen bu krem nasıl kullanılır, nereden alınır, fiyatı nedir, cilde bilinmeyen faydaları nelerdir diye merak ediyorsanız mutlaka yazımıza göz atmalısınız.

Balkanlar'da yer alan Bulgaristan ülkesinin popüler bakım ürünlerinden biri olan ZDrave Krem; sosyal medyanın gözdesi haline geldi. Adını ilk defa duyanlar internet üzerinden araştırmalara başladı. Şimdilerde Trakya ve çevre illerde yaşayan kadınların bakım ürünlerinden biri olan ZDrave krem, hem besleyici hem de yoğun bir nemlendirici özelliğine sahiptir. İçerisindeki doğal özler sayesinde tüm kadınların gönül rahatlığıyla kullanabileceği bu krem, cildinizi gençleştirerek dış etkenlerden hızlıca koruyacaktır. Yapılan araştırmalara göre; Sivilce ve aknelerin içerisinde yer alan iltihapların kurumasını sağlayan ZDrave krem, bu özelliğini içerisindeki yoğun çinko barındırmasından almaktadır. 

ZDRAVE KREM NEREDEN ALINIR

ZDRAVE KREM NEREDEN ALINIR

Hızlı iyileştirici etkisini ve cilde olan faydasını çabucak göreceğini ZDrave krem, özellikle yağlı cilde sahip olanlar için birebir olan üründür. Etken maddesi çinko alan bu krem, sivilce ve aknedeki iltihapların geniş alanlara yayılmasını önlüyor. Hiçbir şekilde paraben içermeyen ZDrave kremi, uçuk tedavisinde, güneş yanıklarında, balık pul hastalıklarında, çatlak ve sivilce oluşumunda rahatlıkla kullanabilirsiniz. 

ZDRAVE KREM NE İŞE YARAR?

- Yağlı ciltlerde ciltteki sebum artışını kontrol eden ZDrave Krem, böylelikle ciltte sivilce ve akne oluşumunu önlüyor. Ciltteki mevcut sivilcelerin iyileşme süresini en aza indiriyor.

- Cildinizdeki tahrişleri, pul pul dökülmeleri ve cilt kuruluğunu ortadan kaldıran bu krem, cildin pürüzsüz ve canlı görünmesine yardımcı oluyor.

- Ayakta oluşan çatlaklar olmak üzere deride çatlakların üzerine de sürülebilen ZDrave Krem; çatlakları ortadan kaldırarak cildi sıkılaştırıyor. Bacaklara, kalça ve basen bölgesine sürülebilen bu krem çatlak ve selülitleri toparlıyor. 

- Kadınların ağda sonrası ciltte beliren tahrişi, kızarıklığı ve kaşıntıyı kısa sürede geçiren bu krem genital bölge kaşıntı ve kızarıklıklarını da alıyor.

Böcek sokmalarının ardından oluşan ağrıyı ve acıyı almanın yanı sıra kaşıntı ve kızarıklığı da alıyor.

ZDrave Krem nereden alınır

ZDrave Krem nereden alınır

ZDRAVE KREM NASIL KULLANILIR?

Günlük hayatta başınıza gelen ufak kazalarda gönül rahatlığıyla kullanabileceğiniz ZDrave kremi makyaj bazı olarak da kullanmak mümkün. Bu kremi kullanmak için, önce cildinizi bol suyla yıkayın. Ardından gece yatmadan önce yüzünüze uygulayın.

ZDrave Krem

ZDrave Krem

ZDRAVE KREM FİYATI NEDİR?

Her bütçeye hitap eden ürün, internette 15 TL ile 30 TL arasında değişmektedir. 

ZDRAVE KREMİ NEREDEN TEMİN EDİLİR?

Trakya bölgesinde pek çok mağazada satışa sunulan ürün, internette de çoğu kozmetik satış mağazasında satılıyor. Ancak internetten alışveriş yaparken mutlaka güvenilir bir adresten alışveriş yaptığınızdan emin olmanız gerekiyor.

Evlendikten sonra neden kilo alınır? Evlilikte formu koruyan diyet

İLİŞKİLİ HABER

Evlendikten sonra neden kilo alınır? Evlilikte formu koruyan diyet
Virüse karşı mucize çay: Zeytin yaprağı çayının faydaları nedir? Zeytin yaprağı çayının yapımı

İLİŞKİLİ HABER

Virüse karşı mucize çay: Zeytin yaprağı çayının faydaları nedir? Zeytin yaprağı çayının yapımı
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 17

Bayram 5 ay önce

Ayak topuğum şiş iyi gelirmi

Bingöl 2 yıl önce

Ağda lekesinide geçiriyormu qcaba yanaklarımda ağdanın sıcaklığı yüzünden leke kaldı ve bi türlü geçmedi işe yararmı bilgisi olan aydınlatabilirmi acaba?

Toplam 2 beğeni

Ayşe 2 yıl önce

Kaynar suyla yandım acımı hiçbir ilaç dindirmedi,komşu bu kremi getirdi sürdüm acım dindi harika bir krem...

Toplam 1 beğeni

Sevda 3 yıl önce

Ben gece yatarken sürüyorum sabaha kadar emiyor ciltte bişey kalmıyor ve gerçekten pamuk gibi yapıyor. Benım yuzumde ınanılmaz sıvılce ızı ve sıyah nokta vardı. Sıyah noktaya suan ıcın bı etkısını gormedım ama sıvılce ızı ve sıvılcelerde gercekten basarılı. Yuzumde nerdeyse ız kalmadı dıyebılırım. Ama ben her aksam kremı surmeden once neutrogena sıvılce karsıtı jelle yuzumu yıkayıp sonra suruyorum kremı yaklasık 1 haftadır kullanıyorum foto ekleme sansım olsaydı keske. Kesınlıkle tavsıye edıyorum yanı. Ayrıca göçmar marketlerde satılıyor etrafınızda varsa ordan alın ben 10 lıraya aldım. Internerre 26 lıra. Bu arada benım kullandıgım bebe kremı

Toplam 5 beğeni

Pınar 3 yıl önce

Sivilce dışında yüze canlılık katmak için de kullanılabilir mi acaba? Bir de sürdükten sonra kremi durulamaya gerek var mı acaba

Toplam 0 Beğeni

Nergis 4 yıl önce

Göz çevresi için uygun mu ve dışarı çıkarken de kullanılır mi biliyor musunuz?

Toplam 1 beğeni

Duygu 4 yıl önce

Vücudunuza sürdüğünüz zaman emmiyor beyaz krem olarak kalıyor mümkün oldukça evde kullanmayı tercih edin.

Toplam 2 Beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun