Dermatix Silikon Jel ne işe yarar? Dermatix Silikon Jel nasıl kullanılır?

Cildinizin herhangi bir bölgesinde bulunan yara, kesik ve çizik izlerinden, ameliyat sonrası vücudunuzda kalan yara izlerinden bir an önce kurtulmak istiyorsanız sizlere mucize bir ürünün incelemesini yapıyoruz. Amerika kökenli Dermatix Silikon Jel yaraya hızlıca nüfus ederek, yara izinin kısa bir sürede iyileşmesine yardımcı oluyor. Peki Dermatix Silikon Jel ne işe yarar? yazımızda tüm detayları bulabilirsiniz.

Son yıllarda yenilenmiş formülü ve ambalajıyla popüler olan Dermatix Silikon Jel; içerisinde etken maddeler sayesindeki uygulandığı bölgede kısa sürede yara izlerini düzeltmeye yardımcı oluyor. Yıllardır bir türlü izi gitmeyen yaralarınızı ortadan kaldırmak istiyorsanız bu jeli deneyebilirsiniz. Kendi kendine kısa sürede kuruyan Dermatix Ultra Gel, hem slikon yapıda hem de şeffaftır. Yara izlerini düzleştireren ve deriyi pürüzsüz hale getiren bu krem, kokusuz ve yağsız formülü sayesinde cildinizi ve sizi hiçbir şekilde rahatsız etmiyor. Amerika'da kapış kapış satılan bu krem, ülkemize geldiğinden bu güne çok fazla satılıyor. Pek çok ülkeye ihraç edilen Dermatixsi Ultra Silikon Jel, 15 mg'lık tüplerde satışa sunuluyor. 

Dermatix Silikon Jel ne işe yarar?

Dermatix Silikon Jel ne işe yarar?

Yenilenmiş formülü ile tekrar raflara dizilen Dermatix Ultra Silikon Jel, son silikon teknolojisinin kullanıldığı bir üründür. Etken maddesi sayesinde yaralara anında etki sağlayarak deri altına nüfus eden bu kremi, yaralanmalara hatta yanık izlerinde bile kullanabilirsiniz. Kullanan birçok kişi özellikle ameliyat sonrası yaralarda ve ciltteki çizik ve kesiklere iyi geldiği hakkında olumlu yönde açıklamaları bulunuyor. 

UYARI: Cildinizde açık ve henüz kapanmamış yara varsa kesinlikle kullanmamalısınız. 

dermatix silicon jel fiyatı

dermatix silicon jel fiyatı

PEKİ DERMATİX SLİKON GEL NASIL KULLANILIR?

Sabah ve akşam olacak şekilde günde iki defa cildinize uygulayabilirsiniz. Tam etki almak istiyorsanız en az 2 ay boyunca bu kremi düzenli olarak kullanmayı unutmayın. Silikon jeli cildinize uygulamadan önce mutlaka yara izinin olduğu bölgeyi güzelce temizleyip, kurulamalısınız. Yaranın ıslak olmadığından da emin olmanız gerekiyor.Dermatix silicon jel nasıl kullanılır

Dermatix silicon jel nasıl kullanılır

DERMATİX SLİKON GEL FİYATI NEDİR?

Yalnızca eczanelerde satışı olmayan internetten de alabileceğiniz bu kremin 220 TL fiyatı vardır.

Yasemin.com ailesi olarak geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz... Kullandıktan sonra mutlaka yorum yapın! 

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 18

Coşkun 1 hafta önce

Iletişim telefonu göremedim size nasıl ulaşabilirim

Coşkun 1 hafta önce

Göz kapağı ameliyatı oldum nasıl alabilirim

Mert 1 yıl önce

Merhabalar. Burnumun ucu 2. Dereceden yanık izi oldu. Bu kremi önderi doktor 11. Gündeyim ama herhangi bi etkisi yok şuanda normal midir? En az 2 ay kullanılması gerekiyor diye yazıyor çünkü?

Aynur Yurtalan 1 yıl önce

Bence çok verimli çok güzel

Aynur Yurtalan 1 yıl önce

Merhaba ben göz kapağı ameliyatı oldum Dermatix jel iyi gelirmi

Toplam 1 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun