Kış için en güzel oje renkleri 2021

Tırnakları güzel göstermenin yollarından biri sezonun oje renkleriyle tırnakları renklendirmekten geçer. Siz de bir oje tutkunuysanız kışın trend olan harika oje renkleri için sabırsızlanıyorsunuz demektir. Evde, işte, gezmede, kısacası gittiğiniz her yerde kombinlerinize eşlik edecek renkli tırnaklara sahip olmak istiyorsanız 2019-2020 kış sezonu oje renklerine mutlaka göz atmalısınız.

Kış aylarını temsil eden en güzel renkler kahve ve turuncunun tonlarıdır.Tüm gardırobu kaplayan bu renkler doğayı da temsil ediyor.  Aralık ayının da gelmesiyle kış mevsimine girmiş bulunuyoruz. Kullandığınız birçok makyaj malzemesi, ayakkabı kıyafet değişirken kadınlar için önemli olan tırnaklar da renkleniyor. Birbirinden ünlü firmalar kış için yeni makyaj ürünleri üretirken tırnaklarımızı da unutmuyor. Özellikle şimdilerde başlayan moda haftaları 2019-2020 oje renkleri için podyumlarda harika renkler öne çıktı. Bu renkler daha çok keşfedilmemiş ara tonlardan seçildiği gözlerden kaçmadı. Her ne kadar yazın renklerine veda etmek istemeseniz de kış aylarının trend olan oje renklerini görünce çok beğeneceksiniz. 

PEKİ 2019-2020 KIŞ OJE RENKLERİNDE NELER VAR?

DERİN YEŞİL

opi oje

opi oje

Yeşil renk kış aylarında en çok kullanılan ve kullanırken kombinlemesi kolay bir renktir. İster siyah isterseniz hardal sarısı ile adeta kış aylarını mükemmel bir şekilde karşılayabilirsiniz. Bu sezon oldukça fazla görebileceğiniz oval ama mutlaka kısa tırnaklarınıza derin yeşil bir oje harika gösterecek. Bunun için OPI markasının ojesini tercih edebilirsiniz. 

FİYATI: 45,00 TL

YOĞUN MOR

Dolce & Gabbana

Dolce & Gabbana

Mor, duygusallığın ve romantizmin rengidir. Bazı insanlar mor rengi, gösterişli havasından dolayı dekorasyonda kullanmayı sever. Kıyafetlerde kullanımı zor olarak düşünlen mor rengi bu yıl ojelerinizde tercih edebilirsiniz. Bunun için Dolce & Gabbana'nın yoğun mor tonlu ojesi sizi adeta kış mevsimine hazırlayacak.

FİYATI: 76 TL

PAS KIRMIZISI

YSL La Laque Couture - 21 Taupe Retro

YSL La Laque Couture - 21 Taupe Retro

Ateş kırmızısı yerini metalik dokulara bırakmışken, krem dokulu formülleri tercih edenlerin yeni hiti rustik bir havayla yenilenen pas kırmızısı kış aylarının vazgeçilmezi olacak. Özellikle podyumlarda görmeye alışkın olmadığımız ancak bu yıl ki moda haftalarının bir numaraları ojesi sonbahar için biçilmiş bir kaftan gibi görünüyor. YSL La Laque Couture markasının ojesinde bu rengi tam anlamıyla görebilirsiniz.

FİYATI: 210 TL

SAFİR MAVİ

Smith&Cult Nail Polish - Kings & Thieves

Smith&Cult Nail Polish - Kings & Thieves

Koyu renklerden vazgeçemeyenler ama farklılık isteyenler için değişik bir seçim olabilecek safir mavisi, mavi tonlarını sevenlerin vazgeçilmezi olacak. Özellikle bu yıl trençkotlarda karşımıza çıkacak olan safir mavisini sizler de güzel manikürlü tırnaklarınıza uygulayabilirsiniz. Safir mavisi oje arıyorsanız, Smith&Cult Nail Polish - Kings & Thieves kullanabilirsiniz.

FİYATI: 103,00 TL

Scuba kumaş nedir? Tesettür giyimde en güzel scuba etek modelleri 2021

İLİŞKİLİ HABER

Scuba kumaş nedir? Tesettür giyimde en güzel scuba etek modelleri 2021
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0