Pembe kuvars taşı ile cilt masajı nasıl yapılır? Rose Quartz roller nasıl kullanılır?

Dermaroller ile yapılan cilt bakımına olan ilgi gün geçtikçe artıyor. Yeşim taşıyla yapılan masajdan sonra şimdi de Rose Quartz roller ile yapılan cilt bakımı popüler oldu. Cildin yenilenmesini, pürüzsüz görünmesine yardımcı olan Pembe kuvars taşı ile cilt masajı evde nasıl yapılır? En iyi Rose Quartz roller nereden alınır? Rose Quartz roller nasıl kullanılır? Öğrenmek istiyorsanız yazımıza göz atabilirsiniz.

Pembe kuvars taşı, doğada nadir bulunan bir taş cinsidir. Halk arasında gül kuvars olarak da bilinen bu doğal taş, eski çağlarda mühür ve sembol yapımında kullanılmış. Asıl rengi uçuk pembeden gül kurusuna kadar değişen bu pembe kuvars taşının kimyasal yapısı, silisyum ve oksijenden oluşur. Günümüzde tedavi amaçlı kullanılan pembe kuvars taşı artık cilt bakım ürünlerinden biri haline geldi. Şimdilerde satışı yapılan Rose Quartz roller hakkında çok fazla bilgi sahibi olmayanlar için detaylı bir araştırma yaptık. 

pembe kuvars taşı nereden alınır

pembe kuvars taşı nereden alınır

Çok eski yıllarda Mısır'ın başında olan Isis, gençliğini ve güzelliğini korumak için gül kuvars taşı kullandığı bilinmektedir. Bu efsanelerden dolayı gül kuvars ile ilgili yapılan araştırmalarda iyileştirici özelliklere sahip olduğu, yaşlanmayı önlediği hatta bakım yaparken kullanılması gerektiği konusunda sonuçlar elde edilmiştir. 

Radyasyonu engellemeye yardımcı olan Pembe kuvars taşını başucunuzda bulundurabilirsiniz. Düzenli bir şekilde uygulandığında kan dolaşımının hızlanmasına destek olan pembe kuvars taşı el ve ayak rahatsızlıklarını da giderir. 

pembe kuvars taşı ile masaj nasıl yapılır

pembe kuvars taşı ile masaj nasıl yapılır

PEMBE KUVARS TAŞININ CİLDE FAYDALARI;

- Yüz kaslarını ve cildi rahatlatır ve rahatlatır,
- Tıkanıklığı ortadan kaldırır ve iltihabı azaltır,
- Kan dolaşımını ve cilt tonunu iyileştirir,
- Cildin esnekliğini artırmak,
- Şişliği ve kırışıklıkları azaltmak,
- Göz altındaki halkaları azaltmak,
- Toksinlerin giderilmesinde büyük rol oynar.

Rose Quartz roller

Rose Quartz roller

PEKİ ROSE QUARTZ ROLLER CİLDE NASIL UYGULANIR?

Buzdolabında beklettiğiniz Rose Quartz roller'ı cilt bakımınızın son aşaması için hazırlayınız.

Yüzünüze krem,serum gibi ürünleri yüzünüze yaydıktan sonra Rose Quartz roller'ı masaj yaparak uygulayınız.Bu aşamada kan dolaşımınız hızlanmış olacaktır. 

Not: Masajınızı yaparken her bir bölgeden en az 3 defa geçmenizi tavsiye ediyoruz. 

Roller ile işiniz bittikten sonra temizleyip tekrar buzdolabında muahafaza edebilirsiniz.

Rose Quartz roller ile cilt bakımı

Rose Quartz roller ile cilt bakımı

GÜVENLİ BİR ROSE QUARTZ ROLLER NEREDEN ALINIR?

Kuvars taşı, isminden de anlaşılacağı üzere kristal minarellerden oluşmaktadır. Dünya üzerinde geniş bir alana yayılan kristal kuvarsın içerisinde çoğunlukla donmuş bir su damlası bulunmaktadır. Şimdilerde değerli taşlar arasında bulunan kuvars çeşitleri, takılar ve süs eşyalarının da aranan taşları arasında yer alır. Yarı değerli taş olarak nitelendirebileceğimiz bu taş mücevher tasarımcılarının da dikkatini çekerek gerek tek taş gerekse kolye gibi takıların en uç kısmına koyulmaktadır. Artık bir bakım ürünü de olan bu taşı alırken mutlaka dikkat etmeniz gerekenler var. Özelikle satın aldığınız Roller içerisinde taşın sertifikalı olup olmadığına bakmalısınız. Doğal taş olduğundan kendiliğinden soğukluğu olan bu taşlar, yağ ve serum kullanımına uygun olup olmadığını sormalısınız. Siz de cilt bakımınız için güvenli bir Rose Quartz roller arıyorsanız mutlaka RollerTurkey sayfasını ziyaret edebilirsiniz. 

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0