Tüy dökücü krem nasıl kullanılır? Tüy dökücü kremler zararlı mı? En iyi tüy dökücü krem

Günümüzde istenmeyen tüyleri almak için kullanılan yöntemlerden biri de tüy dökücü kremlerdir. Daha çok ilk zamanlar kullanılan tüy dökücü kremlerin kılları yoğunlaştırdığı için çok fazla tercih edilmez. Tüy dökücü kremleri kullanırken nelere dikkat etmek gerekir? Tüy dökücü kremler zararlı mı? Tüy dökücü krem nasıl kullanılır? En iyi tüy dökücü krem hangisi? sorularına bu haberimizden cevap alabilirsiniz.

İstenmeyen tüylerden kurtulmanın en pratik ve acısız yollarından biri olan tüy dökücü kremler içerisinde bir çok kimyasal barındırır. İçeriğindeki kimyasallar sayesinde tüy ve kılların koparak dökülmesine sebep oluyor. Bir çeşit depilasyon yöntemi olan bu uygulama, bir nevi kılın protein yapısını bozarak dökülmesini sağlar. Kozmetik dünyasında binbir çeşidi bulunan tüy dökücü kremler, 4-10 dakika boyunca cildinize uyguladıktan sonra, bir parça bezle temizleyerek tüylerinden kurtulmuş oluyorsunuz. Hesaplı bir yöntem olmayan tüy dökücü kremler, genellikle dudak üstü, bikini bölgesi ve koltuk altı gibi daha küçük bölgelerde kullanılır. Kısa sürede kolayca tüylerinizden kurtulmak istediğinizde tüy dökücü kremleri tercih edebilirsiniz. 

GENİTAL BÖLGEDEKİ TÜYLER NASIL ALINIR? ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN...

- Tüy dökücü kremlerin bilinen bir zararı yoktur. Çok sık rastlanmasa da alerjik yapılı kişilerde bazı reaksiyonlara sebep olabilir. Genital bölgede kullanılan tüy dökücü kremler, işlem sonrasında yanmaya neden olabilir. 

- Tüy dökücü kremlerin uygulanacağı bölge, yoğun kıl yapısına sahipse işlem sonrası kızarıklık oluşabilir. 

- Tüy dökücü krem kullanmadan önce, herhangi bir alerjik reaksiyon oluşturmaması için kremi ilk olarak vücudunuzun ufak bir kısmında test edin. Kızarıklık ya da kaşıntı gibi bir durum söz konusu değilse, tüy dökücü kremi rahatlıkla kullanabilirsiniz.

- Tüy dökücü kremleri kullandıktan sonra yeterince temizlenmediğini düşünüyorsanız, işlemi bir iki gün erteleyin. Kısa olduğu için alınmayan tüyleriniz de bu süre zarfında uzayacak hem de cildinizi tahriş etmemiş olacaksınız. 

- Tüy dökücü kremi kullandıktan sonra, krem uygulanan bölgeler soğuk su ile iyice yıkanmalı ve iyi bir nemlendirici ile nemlendirilmelidir.

TIKLA OKU:JİLET NASIL KULLANILIR? JİLET TÜYLERİ ARTTIRIR MI? ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN...

TÜY DÖKÜCÜ KREM NASIL KULLANILIR?

EN İYİ TÜY DÖKÜCÜ KREM HANGİSİ

1- Veet Tüy Dökücü 2 x 90 ml Naturals Shea Yağı 90ml / 39,90 TL

Yeni formülasyonu sayesinde cildinizin nemlenmesine aynı zamanda pürüzsüzlüğe kavuşmasını sağlayan Veet Naturals Tüy Dökücü Krem, sadece tüyleri yok etmenize yardımcı olmaz aynı zamanda doğadan ilham alan yenileyici kokusuyla sadece 5 dakika içerisinde, cildinizi göz alıcı parlaklık ve pürüzsüzlüğe ulaştırıyor.

2- Veet Tüy Dökücü Krem Sprey Bacak&Vücut Bölgesi 150ml - Normal Ciltler / 43,90 TL

 

Smooth & Fresh teknolojisine sahip bu tüy dökücü krem,  istenmeyen tüylerinizi etkili bir şekilde alırken; hem cildinizi 24 saate kadar nemlendirir, hem de yeni koku teknolojisi sayesinde cildinizde kötü koku bırakmaz. 

Kadife nasıl kombinlenir? Kadife kombini nasıl yapılır?

İLİŞKİLİ HABER

Kadife nasıl kombinlenir? Kadife kombini nasıl yapılır?
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

Kerem 6 ay önce

Çok iyi uygulama