Kalmosan Losyon neye iyi gelir? Kalmosan Losyon nasıl kullanılır? Kalmosan losyon fiyatı 2023

İlk görüşte tanıdık gelen lavanta kokulu, yağsız veya sıvı içerisinde antialerjik ve kaşıntı giderici maddeler içeren pembe renkli bir cilt losyonu Kalmosan kaşıntıya birebir iyi gelen bir ilaçtır. Sadece eczanelerde satılan Kalmosan hakkında merak edilen tüm soruları sizler için yanıtladık.

Etken maddesi Difenhidramin Hidroklorür, Kafur, Çinko oksit, Kalamin ve Gliserin olan Kalmosan losyon, böcek, sinek ısırması, arı sokması, isilik, pişik gibi basit cilt tahrişlerine bağlı kaşıntı ve ağrının geçici olarak giderilmesi için kullanılan ilaçtır. İçerisinde bulunan bileşimler sayesinde antialerjik (antihistaminik), lokal anestezik  (bölgesel uyuşma sağlayan) ve kaşıntı giderici etkileri bu losyon, aynı zamanda ağrı kesici özelliği de bulunmaktadır. Uzman doktorun gözetiminde kullanılması gereken bu losyonun içerisinde yer alan etken maddesine herhangi bir alerjiniz var ise kesinlikle bilinçsiz kullanmamalısınız. Kalmosanı iltihaplı ve sulanmış cilt yüzeyleri ve hasar görmüş deriye uygulamayınız. Her türlü pişik sorununu tedavi amacıyla kullanılan Kalmosan, çeşitli nedenlerle ciltte oluşan tahrişleri iyi gelir. Acılı işlemlerde ağda, lazer epilasyon, kulak deldirme gibi durumlarda kullanabilirsiniz.

Fastjel krem ne işe yarar? Fastjel krem nasıl kullanılır? Fastjel krem fiyatı 2023İLİŞKİLİ HABERFastjel krem ne işe yarar? Fastjel krem nasıl kullanılır? Fastjel krem fiyatı 2023

KALMOSAN LOSYON NASIL KULLANILIR?

KALMOSAN LOSYON NASIL KULLANILIR?

KALMOSAN LOSYON NASIL KULLANILIR?

Doktorunuz bu ilacı nasıl reçete ettiyse o şekilde kullanmanız gerekmektedir. Bilinçsiz bir şekilde kullanıldığında ciddi sağlık sorunlarına yol açmaktadır. İlacı uygulayacağız bölgeyi temizleyin. Kurulayıp çalkaladığınız losyondan biraz elinize dökün. ince bir tabaka halinde tedavi edilecek bölgeye yayıp hafif hareketlerle cilde yedirin. Üzerini hava almayacak şekilde kapatmayın. Çocuklar ve yetişkinlerde günde 3-4 defa uygulanabilir.

Expigment krem ne işe yarıyor? Expigment krem nasıl kullanılır? Expigment krem fiyatı 2023İLİŞKİLİ HABERExpigment krem ne işe yarıyor? Expigment krem nasıl kullanılır? Expigment krem fiyatı 2023

KALMOSAN LOSYON YAN ETKİLERİ NELER?

Tüm ilaçlar gibi Kalmosan losyonun içeriğinde bulunan maddelere duyarlı olan kişilerde yan etkiler olabilir. Topikal olarak kullanılan antihistaminikler nadiren hipersensitivite reaksiyonlanna yol açabilir. Uygulamanın yapıldığı bölgede egzama, kaşıntı ve enflamasyon görülebilir. Uygulama sonrası fotosensitivite reaksiyonları görülebilir.

KALMOSAN LOSYON FİYATI NE KADAR?

100 ml’lik bu losyonun fiyatı 58,83 TL’den satılmaktadır. 

Yasemin.com ailesi olarak geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz... Kullandıktan sonra mutlaka yorum yapın! 

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 16

Yasemin çelen 3 hafta önce

Merhaba karmosan losyon nasıl şipariş verebilirim

Sude 1 ay önce

Ne kadar bekletip yikayacagiz

Toplam 1 beğeni

Faruk 10 ay önce

Kalmasın gerçekten çok güzel bir losyondur

Mustafa 1 yıl önce

Anlam veremedigim vücuttaki kaşinti için bu akşam aldım.rahatlatti düzenli kullanımda daha iyi olur inşallah..

Toplam 1 beğeni

Htc 1 yıl önce

Hamileler kullanabilir mi acaba?

Toplam 3 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun