Differin jel nedir? Differin jel ne işe yarar? Differin jel nasıl kullanılır, fiyatı nedir?

Cildinin kusursuz ve pürüzsüz görünmesini isteyen kadınların eczanedeki kremlere olan ilgisi gün geçtikçe artıyor. Differin jel de bu kremler arasındaki listede üst sıralarda yer alıyor. Tamamen akne lekelerini gidermede etkili bir rol oynayan Differin jel hakkında merak edilen soruları sizler için yanıtladık. Differin jel nedir? Differin jel ne işe yarar? Differin jel nasıl kullanılır, fiyatı nedir?

Hafif ve orta dereceli akne problemlerine iyi gelen bir ilaç olan Differin jel, Adapalene jel olarak da biliniyor. Etken maddesi Adapalen olan bu jel, Taymed İlaç firması tarafından satışa sunuluyor.  Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı'na bağlı İEGM (TİTCK) tarafından onaylı olan Differin jel, aslında siyah nokta (komedon), ciltteki bulunan sınırları belirgin 1cm'den küçük çaplı lezyonlar ve içerisinde cerahat bulunan kabarık lezyonların (papül ve püstül) hakim olduğu sivilcenin (akne vulgarisin) harici tedavisinde kullanılmaktadır. Uzman doktorların reçete etmesi üzerine alınan Differin jel bu günlerde oldukça popüler. Differin jel, keratoz pilaris ve diğer cilt hastalıkları içinde tedavi yöntemi olabilir.

DİFFERİN JEL NASIL KULLANILIR

Doktorunuz nasıl reçete ettiyse bu ilacı o şekilde kullanmanızı tavsiye ediyoruz. İlk defa kullanacaklar için doğru adımları sıralıyoruz. Öncelikle ellerinizi ve uygulayacağınız bölgeyi bol su ile güzelce temizleyin. Akne lekelerine değil tüm bölgeye ince bir tabaka şekilde sürün. Gün içerisinde 1 defa uygulamanız yeterli olacaktır. Kullandıktan bir süre sonra değişimi sizler de fark edeceksiniz. 

Jeli gece uyumadan önce sürüp, sabah uyandığınızda yıkayın. Güneş ışınlarına karşı hassasiyet oluşturabilir. 

Fito kremin cilde faydaları! Fito krem nasıl adım adım kullanımı / Fito krem işe yarıyor mu?İLİŞKİLİ HABERFito kremin cilde faydaları! Fito krem nasıl adım adım kullanımı / Fito krem işe yarıyor mu?

DİFFERİN JEL FİYATI 2021 NEDİR?

DIFFERIN % 0,1 JEL 30 gramlık fiyatı 393,80 TL​'dir.

DİFFERİN JEL YAN ETKİLERİ NELERDİR?

Bu jeli kullanmadan önce mutlaka uzman doktora danışmalısınız. Aksi taktirde içerisindeki herhangi bir maddeye karşı alerjiniz var ise daha büyük sorunlar oluşturabilir. Bunun dışında uyguladığınızda bir iki yan etki ile karşılaşabilirsiniz. Kızarıklık, kaşıntı ve batma gibi. Eğer bu belirtiler var ise kesinlikle uzman doktorunuzu arayın. Kullanmayı bırakmalısınız. 

Yasemin.com ailesi olarak geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz... Kullandıktan sonra mutlaka yorum yapın! 

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 29

Xaver 1 yıl önce

Ben Azerbaycandan yaziyorum gecen yaz doktorum yazdi bunu bana muthis bir netice elde ettim. Lakin Azerbaycanda cok yuksek fiyati. Trendyolda da yok ki, ordan siparis edeyim. 2 kutu aldim, yine almak istiyorum lakin fiyati yuksek oldugundan alamiyorum.

Toplam 1 beğeni

Ayşe 2 yıl önce

Bu krem sivilce için mi yoksa sivilce lekesi için mi?

Toplam 1 beğeni

İrem 2 yıl önce

Beni kullanmaya başladim doktorum yazdı umarım faydasını görürüm

Toplam 6 beğeni

Dilek 2 yıl önce

Merhaba ...sonuç nasıl peki ..bi faydasını qördün mü

Toplam 0 Beğeni

Esma 2 yıl önce

Faydasını gördünüz mü acaba bana da bugün yazdı dr kremim 30 ml ama çok az duruyo ne kadar süre yeter

Toplam 0 Beğeni

emre 2 yıl önce

ıslak yüze mi uyguluyorsunuz kuru mu?

Toplam 2 beğeni

Büşra 2 yıl önce

Ben 15 gündür kullanıyorum aknelerimden azalma gözle görülür yok etti devam ediyorum kullanmaya saat 12 1 gibi temiz cildime sürüyorum sabah yıkıyorum sonra eczane ürünü yine nemlendirici kullanıyorum bakalım tedavim ediyor suan sonuç güzel gibi yanma çok olmuyor buarada sadece birazcık kaşıntı yapıyor kullandıktan 3-4 gün sonrada soyulma yapıyor minik minik kabuk atıyor :)

Toplam 11 beğeni

Banu 2 yıl önce

Sadece sivilce üzerine mi yoksa tüm yüzünüze mi uyguluyorsunuz

Toplam 0 Beğeni

Kader 2 yıl önce

Soyulma olmasi normalmi cunki bn kullandm soyulma olunca korkup biraktm

Toplam 0 Beğeni

Melih 2 yıl önce

şu an nasıl

Toplam 0 Beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun