New Well bitkisel maskara nasıl kullanılır? New Well Bio-Herbal Bitkisel Maskara kullananlar

Kirpiklerinize hem hacim kazandıran aynı zamanda gün boyu akmadan pürüzsüz bir şekilde görünmesine yardımcı olan New Well bitkisel maskara, adeta son günlerde en çok satılan maskaralar arasında yerini aldı. Peki New Well bitkisel maskara nasıl kullanılır? New Well Bio-Herbal Bitkisel Maskara kullananlar memnu mu? Tüm bu soruların yanıtı haberimizin detaylarında bulabilirsiniz.

New Well Bio-Herbal Bitkisel Maskara, yedi önemli yağları içerisinde barındıran güzelleştirirken aynı zamanda bakım yapan bir kozmetik ürünüdür. Hercai dizisinin başarılı oyuncusu Ebru Şahin'in reklam yüzü olduğu maskara televizyon reklamlarında da sıkça görüyoruz. New Well markasının satışa sunduğu bu maskara Bio Herbal 7in 1 Maskara adını duyurdu. Ünlü isimlerden sosyal medya fenomenlerine kadar oldukça memnun kalınan Bio-Herbal Bitkisel Maskara, sizlerin de tam aradığı bir ürün olabilir. İçeriği sayesinde kirpiklere hacim veren maskara, dolgun kirpiklere sahip olmanı sağlıyor.  Düzenli makyaj yapmak düzenli cilt bakımını da beraberinde getirir. Günlük yaşamda genelde makyaj ve cilt bakımı için pratik ürünler tercih ediliyor. Aynı anda birden çok işlevi yerine getiren ürünler zaman tasarrufu sağladığı için daha çok seviliyor. Peki içinde hangi yağlar var?

1- Avokado yağı, kirpik kılları için besleyici ve güçlendirici etkiye sahiptir. Kıl diplerini nemlendirir ve aynı zamanda yıpranmış olan kirpikleri de içeriğindeki faydalı vitaminler sayesinde onarır. Avokadonun nemlendirici özelliği kuru kirpik diplerine bakım yapar ve böylece kirpik dökülmesini de önlemiş olur.

2- Tatlı badem yağı, içeriğindeki E vitamini ile kirpiklerinin günlük bakımını yapar. Kirpiklerinin gün içerisinde kaybettiği nemi geri kazandırır. Hassas göz yapısına sahipseniz, kaşıntı, kızarıklık gibi belirtilerin önüne geçer ve göz hassasiyetini hafifletir.

3- Macadamia yağı, antioksidan özelliğe sahip bu değerli yağ, gün içerisinde maruz kaldığın hava kirliliği, güneş ışınları gibi dış etkenlere karşı kirpiklerini korur ve besler.

4- Argan yağı, nemlendirici özelliği sayesinde kirpik dipleri beslenir, bakımlı görünür.

5- Kızıl yonca özü, antioksidan özelliği sayesinde kıl köklerine yoğun bakım sağlar.

6- E-Vitamini, saç dökülmesini engellediği bilinen çok değerli bir vitamindir. Kirpik dökülmelerinin önüne geçer, kirpiklerin hacimli ve gür görünmesini sağlar. Kan dolaşımını arttırdığı için kirpik dipleri üzerinde aktif görev yapar. Yeni kıl oluşumuna katkı sağladığı için seyrek kirpik görünümünü önler.

7- Keratin, saç,tırnak, diş, kaş ve kirpik sağlığı için oldukça önemlidir. Kirpiklerin mat ve kuru görünmesini engeller.

NEW WELL BİO-HERBAL BİTKİSEL MASKARA FİYATI NEDİR?

New Well Bio-Herbal Bitkisel Maskara, "https://www.newwell.com.tr/bio-herbal-besleyici-maskara" sitede 99,90 TL'ye satılıyor. Ancak online internet sitelerde yada kozmetik satan mağazalardaki indirim günlerinde daha uygun fiyata satın alabilirsiniz.

 

NEW WELL BİO-HERBAL BİTKİSEL MASKARA KULLANANLAR MEMNUN MU?

Haftanın en şık ve en rüküş ünlüleri

İLİŞKİLİ HABER

Haftanın en şık ve en rüküş ünlüleri
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

Sultan 3 yıl önce

Merhabalar gözlerim ve kirpiklerim çok hassas herşeyi kullanamıyorum kaşıntı yapıyor ve gözlerimi yakıyor kirpiklerim çok kısa ve dökülüyor bu maskarayı kullanabilirmiyim yada önerebileceğiniz başka birşey varmı şimdiden teşekkürler