Clinoper krem ne işe yarar? Clinoper krem nasıl kullanılır? Clinoper krem fiyatı

Sivilce ve cilt kızarıklık sorunu yaşayanların memnun kaldığı ve son zamanda popülerliği direkt olarak artan Clinoper Jel sosyal medyanın da gündemine düştü. Aynı sorunlarla karşılaşanlar Clinoper krem nerede bulunur? Clinoper krem ne işe yarar? Clinoper krem nasıl kullanılır? Clinoper krem fiyatı nedir? sorularını araştırıyor. Bu haberimizde merak ettiğiniz tüm soruları yanıtladık.

Doktorların sık sık reçete ettiği Clinoper kremin etken maddesi Benzoil peroksit ve  Klindamisin fosfat‘tır.  Akne(sivilce),siyah nokta ve beyaz nokta için etkili bir jel olan bu ürün yalnızca eczanelerde satılıyor. Clinoper krem aşırı yağlı olan ciltlerde bile yağ oranını direkt olarak düşürecek yeterliliğe sahip olan yapısıyla, bakteri oluşumunu da minimuma indirir. Kullananların memnun kaldığı bu jel cildin dış yüzeyini hafif kurutucu ve soyucu özelliğiyle fazla yağ ve kirin ciltten kolayca temizlenmesini sağlar.25 ve 50 gramlık jel formlarında satılan Clinoper, düzenli bir şekilde kullanıldığında oldukça faydalı sonuçlar veriyor.

  • Ayrıca cilt yapınızın pürüzsüz bir görünüme kavuşturulmasında yardımcı olur.

     
  • Argis İlaç sanayi tarafından İstanbul’da üretildiği bilinen Clinoper jel, tam etkisini göstermesi 2-5 haftayı  bulabilir.

     
  • Tedavi süresi 12 haftadan daha uzun sürmemelidir.

     
  • Mutlaka kullanmadan önce uzmana danışmanız gereken bu jeli kullanırken aşırı uygulanan bölgede kuruluk ve tahriş görüldüğünde, ilacın kullanımını doktor kontrolü altında azaltınız.

Clindoxyl Jel krem ne işe yarıyor? Clindoxyl krem nasıl kullanılır? Clindoxyl Jel krem fiyatıİLİŞKİLİ HABERClindoxyl Jel krem ne işe yarıyor? Clindoxyl krem nasıl kullanılır? Clindoxyl Jel krem fiyatı

Travazol krem ne işe yarar? Travazol krem kullanımı! Travazol krem fiyatıİLİŞKİLİ HABERTravazol krem ne işe yarar? Travazol krem kullanımı! Travazol krem fiyatı

CLİNOPER JEL NASIL KULLANILIR?

Doktorunuz bu ilacı nasıl reçete ettiyse o şekilde kullanmanız gerekmektedir. Tedavi edilecek bölgeyi temizleyip ılık su ile yıkayıp, durulayın. Kuruladıktan sonra jeli, parmak ucuyla ince bir tabaka halinde akneli bölgeye sürün. Uygulama sonrasında ellerinizi yıkayın. Günde sadece bir kez akşamları uygulanmalıdır. Her gün kullanılmadığı sürece etkisini göstermeyebilir. Eğer jel cilt üzerine kolayca sürülmüyorsa, çok fazla miktar uygulanıyor demektir.

CLİNOPER KREM NE KADAR?

Bu ilaç eczanelerde satılmaktadır, eczaneler harici herhangi bir yerde bulamazsınız. Clinoper fiyat 50.34 TL'dir. 

CLİNOPER KREM YAN ETKİLERİ

Karın ağrısı, nefes almada güçlük, kurdeşen, yüzde, dudaklarda, dilde ve boğazda şişlik gibi bir durumda acilen doktorunuzu bilgilendiriniz.

Komedon aleti nedir ve Komedon aleti nasıl kullanılır? Komedon Aleti nerede satılır

İLİŞKİLİ HABER

Komedon aleti nedir ve Komedon aleti nasıl kullanılır? Komedon Aleti nerede satılır
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 25

Emirhan 1 yıl önce

Ya ben bunu ilk defa kullanıyorm ve direk yüzüme sürüdüm yattım bi sprun olmaz dimi inşallah güzel olur ya kaygılıyım

Muslum 1 yıl önce

Köyü lekelerdede etkilimi

Toplam 1 beğeni

Sevda 1 yıl önce

Yeni aldım ama bilmiyorum iyimi bir bigi verirmisiniz kullananlar

Toplam 2 beğeni

İremsu 2 yıl önce

Ben aylarr öncesinde gittim doktora bundan yazdı bana ve cildim çok şükür düzeldi üstü kapalı içi beyaz sivilce gibi noktalar vardı ama ucu yoktu gitti siyah noktalarımda gitti yüzüm normal olunca bıraktım sivilce çıkma eğilimli yüzüm sivilcelerim fazlalaşmadan arada kullanıyorum yüzümde Hiçbirşey olmuyor kızarık olmuyor her insan dan insana değişir tabi ben memnunum bir paketi duruyor

Toplam 7 beğeni

Zehra 1 yıl önce

Yüzde ne kadar bekletilir

Toplam 0 Beğeni

Mira 2 yıl önce

İlacı sürdükten sonra ne kadar bekletiyorsunuz?

Toplam 3 beğeni

Gizem 2 yıl önce

Gece yüzümü memlendirdikten sonra sürüp yatıyorum sabah yıkıyorum

Toplam 0 Beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun