Aknefloxs kremin cilde faydaları! Aknefloxs krem nasıl kullanılır? Aknefloxs krem fiyatı

Ergenlik dönemindeki sivilceleri gidermek için adeta bir kalkan görevi gören Aknefloxs krem son zamanların en popülr ilaçları arasında yer alıyor. Sizler de sivilcelerini gidermek için Aknefloxs krem kullanmak istiyor ve nasıl kullanacağınızı bilmiyorsanız hazırladığımız içeriği okuyabilirsiniz. Aknefloxs krem ne işe yarar? Aknefloxs krem nasıl kullanılır? Aknefloxs krem fiyatı haberimizin detaylarında.

Etken maddesi Nadifloksasin olan Aknefloxs krem sadece eczanelerde satılan bir sivilce ilacıdır. Bakterilerin cilt üzerinde gelişip çoğalmalarını engelleyerek, bakterilerin neden olduğu iltihabi cilt bozukluklarında (sivilcelerde) yararlı bir antibiyotik olan Aknefloxs krem mutlaka uzmanların önerisi üzerine kullanılması gereken bir ilaçtır. Özellikle buluğ çağındaki gençlerde görülen sivilceleri gidermek için Aknefloxs krem kullanabilirsiniz. Yüzde özellikle alın bölgesinde, alna ya da enseye yakın kıl köklerinde, erkeklerde sakal ve bıyık bölgesi, genital bölge, sırt gibi kir ve yağın yoğun olduğu yerlerdeki bakterilerin etkinliği sonucu oluşan içi irin dolu (cerahatlı) kabartılar ve pembe-kırmızı kabartılarla belirgin sivilcelerin (akne vulgaris) giderilmesine de yardımcı olmaktadır. 

Akıntılı lezyonlar, kesik, kuru, çatlak, tahriş olmuş veya egzamalı  ciltlere ya da rüzgar ve güneş yanığı oluşmuş ciltlerde kesinlikle kullanılmaması gereken bir ilaçtır.

Kremi sürdüğünüz yerlerde sarı lekeler oluşabilir.

AKNEFLOXS KREM NASIL UYGULAR?

Hekiminiz bu ilacı nasıl reçete ettiyse o şekilde kullanmanız gerekmektedir. Aknefloks kremi öncesinde yıkayıp kuruladığınız cildinize sabah ve yatmadan önce olacak şekilde günde 2 kez ince bir tabaka halinde, bir parça pamuk aracılığıyla sürün. İlacı gözlere ve dudaklara temas ettirmekten kaçının. Tedavi süresi yaklaşık 8 haftadır. İlacı sürdükten sonra  güneşe çıkmamaya özen gösteriniz. 

AKNEFLOXS KREM YAN ETKİLERİ NELERDİR?

Karın ağrısı, nefes almada güçlük, kurdeşen, yüzde, dudaklarda, dilde ve boğazda şişlik gibi bir durumda acilen hekiminizi bilgilendiriniz.

AKNEFLOXS KREM FİYATI

Aknefloks %1 30 mg kremin 2020 güncel satış fiyatı 39.93 TL'dir.

Gül yağının cilde faydaları nelerdir? Gül yağı cilde nasıl sürülür?

İLİŞKİLİ HABER

Gül yağının cilde faydaları nelerdir? Gül yağı cilde nasıl sürülür?
Evde yapılabilecek kilo aldırmayan kahve tarifi

İLİŞKİLİ HABER

Evde yapılabilecek kilo aldırmayan kahve tarifi
Her kadının dolabında olması gereken şık ve kurtarıcı çanta modelleri

İLİŞKİLİ HABER

Her kadının dolabında olması gereken şık ve kurtarıcı çanta modelleri
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 11

Reyhan 1 yıl önce

Çok güzel bir krem herkesin sabah aksam temiz yüze uygulamasını tavsiye ederim inan kuruyor sivilceler lekeleri bile gideriyor

İsimsiz 1 yıl önce

Sivilce lekelerene kaç haftada etki ediyor düzenli kullanmıyorum sürdükten bir gün sonra gineş kremi sürüp dışarı çıkabilirmiyiz

Büşra 2 yıl önce

Güzel bir krem değil

Seher 2 yıl önce

Krem kuruduktan sonra yıkanmalımıdr

Toplam 2 beğeni

Zehra 2 yıl önce

Işe yaradimi krem

Toplam 0 Beğeni

Yusuf 2 yıl önce

Hayır yıkamayın.

Toplam 0 Beğeni

blabla 2 yıl önce

sarı lekeler geçer mi

Toplam 1 beğeni

Monika 2 yıl önce

Aknefloks krem Dr. Yazdı çok memnun kaldım bir ay kulaniorum. Hafif sivilce vardı cildia memnun kaldim

Toplam 1 beğeni

ayaz 2 yıl önce

Banda doktorum yazdı sabahları günde 1 kez sürmem için ama malesef çok kötü kokuyor sizler nasıl kullanıyorsunuz acaba :)

Toplam 1 Beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun