Filiz Akın'dan Tarık Akan'a destek

İki kez kanseri yenen oyuncu Filiz Akın, kansere yakalanan Tarık Akan'a destek verdi.

İki kez kansere yakalanan ve verdiği mücadele ile kanseri yenen Yeşilçam'ın usta oyuncularından Filiz Akın, geçtiğimiz günlerde akciğer kanserine yakalanan oyuncu Tarık Akan'a destek verdi.

Birçok filmde birlikte rol aldığı, usta oyuncu akciğer kanserine yakalanan Tarık Akan'ın durumuna çok üzüldüğünü ve sağlığına kavuşacağını söyledi.

Usta oyuncu Filiz Akın, katıldığı bir TV programında Tarık Akan'ın hastalığı ile ilgili şunları söyledi: “Sinemanın belki de en çok festival kazanan filmlerin başrol oyuncusu, kıymetli arkadaşım Tarık Akan’ın kanser olduğuna dair haberleri üzüntüyle okudum ama ‘İlaç cevap veriyor, iyiyim, merak etmeyin’ diyen’ arkadaşım; eminim en kısa zaman da iyileşecek, sağlığına kavuşacak. Eminim; çünkü tıp daha da ilerledi, tedavi edilebilir bir hastalık haline geldi bu asrın salgını… Ve de kendi tecrübemden çok samimi söylüyorum; ona gönderdiğimiz içten sevgi ve dua iyileşmesinin önemli bir parçası olacak. 

Bu hastalıkta moral ve sevgi çok önemli… Mutlaka ailesi var etrafında ona sevgi ve şefkatlerini veriyorlardır ama onu sevenlerden, hayranlarından, tanıdıklarından, rol arkadaşlarından gelen samimi duygular, dualar çok önemli… Ben düşüncelerin yolculuğu olduğu fikrindeyim. Muhakkak bir yerlere ulaşıyor. Ona da ulaşacak ve mutlaka iyileşecek diye düşünüyorum.” dedi.

 

BİR YORUM YAPIN 15

realite 7 yıl önce

paranın, şöhretin,gençliğin güzelliğin ışıgı ancak mezar kapına kadar,ondan sonra beş para etmez...ilk soru Namaz!!

nail 7 yıl önce

Gençliğinde saz çalıp oynayan ölümü düşünmeyen şimdi nasıl evine kapandı.Ağustos böceği hikayesi gibi.ibretlik bir durum

Toplam 1 beğeni

yeşim 7 yıl önce

Allah ölmeden önce hidayet versin.

Toplam 3 beğeni

Hüsnü 7 yıl önce

Aklı varsa tövbe eder

Toplam 2 beğeni

Hanımefendi 7 yıl önce

Bu milletin ahlakını bozan Yeşilçam oyuncularına edecek duam yok!

Toplam 6 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun