Megastar'ın eşi ilk kez konuştu

Mayıs ayında Tarkan’la evlenen Pınar Dilek, basına ilk röportajını eşinin dördüncü konserinde verdi.

Yedi konserlik Açıkhava maratonunun dördüncü gecesinde Megastar Tarkan'ı dinleyenler arasında şarkıcının eşi Pınar Dilek de vardı.

"5 yıldır birlikteydik"

Bir önceki gece gibi yine en ön sırada yerini alan Dilek, "Sürpriz bir evlilik yaptınız. Aylar sonra kameralar karşısındasınız. Neler söyleyeceksiniz?” sorusuna "Sürpriz değildi. Biz 5 yıldır birlikteyiz. Uzun zamandır sürdürdüğümüz bir ilişkiyi evliliğe taşıdık” yanıtını verdi.

"Tarkan hayranıyla evlendi” şeklindeki haberler hakkında konuşan Pınar Dilek,"Yazıldığı gibi değil. Büyük bir aşkın sonucunda, uzun süren bir birlikteliğin ardından evlendik. O geçen süreci size anlatamam. Çok özel şeyler. Şu an konserin heyecanı var üzerimde. Kameraların ışıklarına daha alışamadım” dedi.

"Evde doğal"

Tarkan'ın konseri için heyecanlı olduğunu söyleyen Dilek, "Onu birazdan sahnede göreceğim için çok mutluyum. Evlenmeden önce de izlerken çok heyecanlanıyordum. Evlendikten sonra da heyecanım hiç bitmedi. Duygular hep aynı” diye konuştu.

Tarkan'ın eşi Pınar Dilek'ten ilk röportaj

"Ev içindeki Tarkan nasıl?” sorusuna "Çok doğal, çok mütevazı, çok ince düşünceli. Dışarıda nasılsa ev içinde de aynı” yanıtını veren Pınar Dilek, "Eşinizle özel bir şarkınız var mı?” sorusuna ise yanıt vermek istemedi: "Var ama söylemem."

Sokakta tanıyorlar

Artık sokakta yürürken tanındığını ve kendisiyle fotoğraf çektirildiğini anlatan Pınar Dilek, bundan rahatsızlık duymadığını da dile getirdi. Pınar Dilek, alyansı ve pırlanta yüzükleriyle dikkat çekti.

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0