"Kenan'da kendi gençliğimi görüyorum"

Gülay Afşar, Yeşilçam'ın en özel jönlerinden Murat Soydan'la sinemayla geçen bir ömür üzerine sıcak bir bayram sohbeti gerçekleştirdi.

Şimdiki setlerin, Yeşilçam'daki kadar disiplinli olmadığından dem vuran Murat Soydan, setlerde başından geçen kazaları da anlattı.

OMZUM BİLE KIRILDI

1967 yapımı "Şeyh Şamil"in atla çekilen sahnesinde omzunun kırıldığını anlatan Soydan, en rahat çalıştığı yönetmenin ise Atıl Yılmaz olduğunu açıkladı.

"TÜRKAN ŞORAY BİR GİYDİĞİ ELBİSEYİ BAŞKA FİLMDE ASLA GİYMEZDİ"

Dört Yapraklı Yonca'nın tüm üyeleriyle kamera karşısına geçtiğini belirten Soydan tüm isimlerden övgüyle söz etti. Türk sinemasının sultanı Türkan Şoray'la ilgili set anılarını paylaşan Soydan "Türkan Şoray bir giydiği elbiseyi başka filmde asla giymezdi" dedi. Soydan Fatma Girik'i de "Erkek Fatma boşuna dememişler, Fatma Girik cesur ve iyi bir dosttur" sözleriyle andı.

"KENAN'DA KENDİ GENÇLİĞİMİ GÖRÜYORUM"

Soydan "Şimdiki oyunculardan Kenan İmirzalıoğlu'nu çok beğeniyorum. Onda kendi gençliğimi görüyorum. Acı Hayat'ta birlikteydik. Bir gün kenarı çektim ve ona önce ailesine dikkat etmesi gerektiğini söyledim. Tip olarak bana çok benzetiyorum. Çok kültürlü bir insan. İyi oyuncu. Çok başarılı olacağına inanıyorum" dedi.

BİR YORUM YAPIN 0