Tarkan'dan eşine Instagram yasağı!

Geçtiğimiz aylarda dünya evine giren Pınar Dilek ile dünya evine giren Tarkan, eşine Instagram hesabı açmasını yasakladı.

Tarkan, Pınar Dilek  ile 29 Nisan'da nikah masasına oturmuştu.

Sosyal medyayı aktif olarak kullanmayan Tarkan hayranlarının ısrarına rağmen eşine Instagram hesabı açmasını yasakladı, Facebook sayfasını da evlendikten sonra kapattırdı.

Tarkan'ın evlendiği Pınar Dilek kimdir?

Tarkan'ın Tarabya'daki villasında sade bir törenle yüzük taktığı Pınar Dilek'in sanatçının çok eski bir hayranı olduğu ortaya çıkmıştı.

Bu gelişme Tarkan'ın beş yıl önce Almanya konseri sonrasında kuliste hayranları tarafından çektirdiği fotoğrafla anlaşıldı.



30 yaşındaki Pınar Dilek hakkında bilinenler ise çok az. 1986 yılında Almanya'nın Duisburg şehrinde doğan Dilek, Elazığ'lı anne ve Şanlıurfa'lı babanın küçük kızı.

1.57 boyundaki genç kadının, Tarkan ile Almanya konserinde tanıştığı biliniyor.

 

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 5

Dem 3 yıl önce

Tarkan iyi yapmış iyi insan yok 1.milyonda iki gerçek iyi insan taniyamazsin herkes kötü bunu gayet bilinçli söylüyorum herkes kötü

Munise 4 yıl önce

Aferin tarkana en doğrusunu yapmiş neden her kez özel hayatiyle ilgili her şeyi gorsunki

Hayranı 5 yıl önce

Tarkan sadece işiyle değil özel hayatıyla da takdir edilir bir insan bence.doğru olanı yapmış.o sıradan biri değil star olmak bunu gerektirir.gizemli olması onu hep zirvede tutacaktır.onun içindir. Tarkan hep mega star olmayı yıllardır başarıyor.bunun hiçbir medeniyetle falan alakası yok.günümüzde sosyal medya kullanan ünlüleride görüyoruz.her türlü hakaret içerikli yorumlar ve mesajlarla karşılaşıyorlar.bence Tarkan çok akıllı biri ve ne yaparsa takdir edilir.

Toplam 4 beğeni

ertürk 7 yıl önce

Hani medeniler nerede... Bu asirda kadina baski yapilirmi? Siradan bi vatandas yapsa gorgusuz olur. Demek ki kiskanmak fıtri imiş.

Toplam 1 beğeni

Çetim 7 yıl önce

Helal olsun tarzına bakıp böyle şeyler beklemeyiz.

Toplam 3 beğeni