İbrahim Tatlıses'ten '29 Ekim resepsiyonu' özrü

29 Ekim Resepsiyonuna davetli olan İbrahim Tatlıses, sosyal medya üzerinden özür diledi ve resepsiyona resepsiyona katılamayacağını duyurdu.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki 29 Ekim Resepsiyonuna davetli olan İbrahim Tatlıses, sosyal medya üzerinden özür diledi ve resepsiyona katılamayacağını duyurdu.

'AĞIR GRİP GEÇİRMEM NEDENİ İLE KATILAMAYACAĞIM'

Instagram sayfasında Türk bayrağı fotoğrafı paylaşan Tatlıses, altına şu yorumu düştü: "Cumhuriyetimizin 93. yılı kutlu olsun. Türkiye Cumhuriyeti'nin kurulmasında ve sapasağlam bugünlere gelmesinde canını hiçe sayan tüm şehitlerimizi saygıyla anıyorum. Cumhuriyetimizin kuruluşunun 93. Yılı münasebetiyle Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Eşi hanımefendilerinin düzenlediği '29 Ekim Resepsiyonu'na ağır grip geçirmem sebebiyle katılamayacağım.

TÜM DEVLET ERKANINDAN ÖZÜR DİLEDİ

"Başta Sayın Cumhurbaşkanımızdan, eşi hanımefendilerinden ve tüm devlet erkanından özür diliyorum. Allah sizleri başımızdan eksik etmesin, hainlere fırsat vermesin, Cumhuriyetimizin nice bayramlarını kutlayalım inşallah."

BİR YORUM YAPIN 18

Halit TEKIN 7 yıl önce

Sn.İbrahim bey merhaba çok geçmiş olsun bugün bugündür kardeşliğin birlik beraberlik günüdür Ülkemin başındaki baş Komutanımiz sn Recep Tayyip Erdoğan tüm ülke inSani ni barına basmış ise bizde onu başımızı tacini yapacağız inşallah ve senin gibi bir imparatoru da her zaman zalimlerin inadına sn Cumhur Başkanımız yanında görmek boyuk bir sereftir saygilarimla Halit TEKİN.

trafik çilesi 7 yıl önce

Ibrahim Tatlises safını belli ediyor. PKK ya hic prim vermiyor bravo. Türk-Kürt kardeşliğinin simgesi..

Toplam 18 beğeni

sedat 7 yıl önce

İste bu benim kürt gardaşım aynı toprağın insanıyız Aynı vatanın bireyiyiz gerisi yalan o kürt ben türk Komşum Suriyeli biri bulgar Diğeri romen ama aynı vatanın aksesuarlarıyız Birlikte bir Türkiye vatandaşlarıyız

Toplam 13 beğeni

selami bayram 7 yıl önce

insanlık ve adamlık ayrı bir şey yüce allahım herkesin gönlüne göre versin

Toplam 12 beğeni

eyvallah 7 yıl önce

Biz de sana teşekkür eder sağlık sıhhat dileriz ibrahim abi

Toplam 18 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun