Oğlunun hesabına 3 milyon lira yatırdı

Ozan Çolakoğlu'yla hayatını birleştiren ve oğlunu kucağına almak için gün sayan Gülşen, bebeğinin geleceği için önlemini aldı.

Sanat dünyasının en çok kazanan isimlerinden olan Gülşen, Türkiye'deki bir bankada açtırdığı hesaba yaklaşık 1 milyon dolar (3 milyon TL) yatırdı.

Bebeğinin doğmasına yaklaşık bir ay kalan Gülşen'in henüz oğlunun kimliği olmadığından dolayı açtırdığı ek hesabı, doğumdan sonra çocuğunun üzerine geçireceği öğrenildi.

18 yaşına geldiğinde kullanabilecek

Tıpkı Meryem Uzerli gibi Gülşen de bankaya yatırdığı parayı çocuğunun 18 yaşına geldiğinde kullanabilmesi için şartname imzalayacak...

8 aylık hamile olmasına rağmen halen sahnelerde olan ünlü popçunun, eşiyle ortak olup kazançlarının büyük kısmını çocukları için biriktirmesi "Bravo" dedirtti.

Ünlü şarkıcı anne oldu

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü şarkıcı anne oldu

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 9

farketmez 7 yıl önce

03.11.2016 akşam haberlerinde bir çocuğun gözü bademcik ameliyatından sonra görme fonksiyonunu yitirmiş tedavisi italyada kök hücre ile yapılabiliyormuş 2.5 - 3 trilyon arası imiş acaba ne yapmak daha hayırlıdır.

Beyto 23 7 yıl önce

İnşallah yarın aksamda evime 1 ekmek getirebilirim...ya babalarını bu tipler çocuklarına milyonluk hayat sunmak için feda edenlerin çocukları büyüyene kadar buğulu camların ardından babalarını bekleyeceklerin hayatları nolacak? ? ?

Toplam 3 beğeni

muaz 7 yıl önce

çocuğunuza bırakacağınız en güzel miras eğitim ve güzel ahlaktır

Toplam 10 beğeni

mahmut 7 yıl önce

Zengini n mali zugurdun çenesini yormaya devam ediyor...

Toplam 3 beğeni

ali 7 yıl önce

O cocuk o yasa geleckmi Allah nasib edecekmi? Bu nasil bi zihniyet....

Toplam 4 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun