Ünlü çiftten kötü haber geldi!

Magazin dünyasının renkli çifti Safiye Soyman ve Faik Öztürk özel hayatlarında ilişkilerini bitirme kararı aldı.

Önceki akşam tek başına bir davete katılan Soyman, 17 yıllık hayat arkadaşı Faik Öztürk'le ilgili sorular üzerine ayrılık açıklamasında bulundu.

Birlikte yaptıkları şovlarla izleyenleri kahkahaya boğan ikiliden Soyman, 'Faik Bey'le ayrıldık. Sadece işlerimiz için bir aradayız. Özel hayatımızda ilişkimizi sonlandırdık' diyerek herkesi şaşırttı.

Yıllardır yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen ikili katıldıkları davetlerde de gözler hep onların üzerindeydi.

Hastalıkta ve sağlıkta birbirlerine her zaman destek olan Faik ile Safiye'nin bu kararı hayranlarını çok üzecek.



 

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 13

mhcivelek 7 yıl önce

tamamen magazinden düşmemek için reklam amaçlı boşanma bu bence yakında çıkar kokusu...

receptoprak8 7 yıl önce

hep içimde bunlar ayrılacak hissi vardı! safiye hanımın engelli bir çocuğu var. ve faik birgün bundan bezecek!! ve ayrılacak diye hep içimden geciyordu. ve aynen düşündüğüm gibi. her ne olursa olsun ayrılma kararı alınmamalıydı. ve ölene kadar birlikde olunmalıydı. ama tabiki biz tam detay bilmediğimiz için diyecek bir sözümüz olmuyor.....

Toplam 1 beğeni

aliye 7 yıl önce

Cok uzuldum insallah barisirlar

Toplam 2 beğeni

gülşen 7 yıl önce

katıkdıkarı programlarda izleyiciyi kahkahalaramı boğuyolardı ben şahsen onlar çıktığında gerilip o programı kapatıyodum okadar sinir bozucuklardı yani..

Toplam 11 beğeni

Kasım 7 yıl önce

İşleri o değiştir

Toplam 3 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun