Serdar Ortaç eşi Chloe tarafından terk edildi

Şarkıcı Serdar Ortaç'ın 2014 yılında evlendiği İrlandalı model eşi Chloe, eşinin Kıbrıs konseri sonrası Türkiye'yi terk ederek Amerika'ya yerleşme kararı aldı.

Evliliklerinde sık sık kriz yaşayan çiftten Ortaç'ın bu duruma 'Karısı tarafından terk edilmiş bir adam olarak burada kalacağım. Çıldırmak üzereyim' dediği öğrenildi.

Bir televizyon kanalında yayınlanan programın iddiasına göre; 46 yaşındaki Serdar Ortaç'ın çocuk isteğine kariyerini gerekçe göstererek karşı çıkan 24 yaşındaki Chloe, Amerika'da bir ajansla anlaşma yaptı.



Chloe resti çekti

Son görüşmelerinde Chloe eşine 'Benim burada bir geleceğim yok. Buradaki evi satıp Amerika'ya yerleşelim. Ya benimle gelirsin ya da bu iş biter' diye rest çekti. Bu konuşma sonrası Chloe soluğu Amerika'da alınca Serdar Ortaç da Kıbrıs'taki konseri biter bitmez Amerika'ya gitti.

Serdar Ortaç: 'Çıldırmak üzereyim'

Serdar Ortaç'ın yakın arkadaşına yaşananlarla ilgili;

'Evlilikte yol ayrımına girdik. Karım Miami'den 400 bin dolara villa bulmuş. İstinye'deki evimi satıp oradan ev almamızı, Amerika'ya yerleşmemizi istiyor. Gidersem sokakta gitar mı çalacağım?Serdar Ortaç'ı orada kim takar? İşlerim, kariyerim ne olacak? Karımı da kaybetmek istemiyorum.Önümüzdeki 1 hafta içinde karar alacağız. Ya oraya yerleşeceğiz ya da ben Türkiye'ye yalnız döneceğim. Karısı tarafından terk edilmiş bir adam olarak burada kalacağım. Çıldırmak üzereyim' dediği öğrenildi.

 

Serdar Ortaç boşanma iddialarını yalanladı

İLİŞKİLİ HABER

Serdar Ortaç boşanma iddialarını yalanladı
Serdar Ortaç ve Chloe Loughnan birbirini sildi!

İLİŞKİLİ HABER

Serdar Ortaç ve Chloe Loughnan birbirini sildi!

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 6

Eginli 7 yıl önce

Bati avrupali kadinlar turk erkekleri ile uzun sureli iliski yasamalari cok nadirdir. Bati avrupali kadinlarin karekteri ile turk erkeginin karekterleri, anlayislari cok cok farkli. Serdar ortacin irlandali bir kadin secmesi cok hatali olmus. Bunlar eninde sonunda ya kendi ulkesinde ya amerikada, veya bati avrupanin herhangi bir ulkesinde yasamak isteyecekelerdir, onun icin.

Toplam 4 beğeni

Adam 7 yıl önce

Olum sana karımı yok.boşan gel burada evlen.

Toplam 21 beğeni

Viy 7 yıl önce

Az is dgil diledigin yerde ol fark etmez

Toplam 2 beğeni

tac 7 yıl önce

Niye Ki la

Toplam 4 beğeni

kdr 7 yıl önce

O yüzden boşanmamışdır 3 yıl dolunca boşanır bu kumarmazın son parasınıda nafaka diye alır gider.Boşunamı 24 yaşında 46 yaşındaki biriyle evleniyor. İlerde sefaletten öldü diye haberlerini görürüz artık.

Toplam 2 Beğeni

Misafir 7 yıl önce

Üç yıl dolmadan boşanırsa onun için daha iyi. Mal veya nafaka talibinde bulunamıyormuş yabancı uyruklu olduğu için

Toplam 12 Beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun