Aleyna Tilki'nin konserine bombalı saldırı!

Aleyna Tilki'nin konser verdiği kafeye saldırı düzenlendi. Yaralılar var.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde genç sanatçı Aleyna Tilki'nin konser verdiği bir kafeye kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından el yapımı patlayıcı (EYP) ile saldırı düzenlendi.


Olayda sanatçıyı dinlemeye gelen 6 kişi yaralandı.

Aleyna konserine saldırı detayları belli oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Aleyna konserine saldırı detayları belli oldu!
Aleyna Tilki sahnelere ara veriyor

İLİŞKİLİ HABER

Aleyna Tilki sahnelere ara veriyor

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 30

amac ne 7 yıl önce

sosyal hesabina bakin diken haberi paylasiyor.klibindeki bir adamin kaskinin uzerinde alman nazi isareti var.elazig konserini yapmis ama duyurmamis.ne kerametse diyarbakor konserini duyurmus.bence kizin reklamini yapma amacli birseyler yapip yuzlerine gozlerine bulastirmis olabilirler.her halukarda o cocugun orada ne isi var.neymis magdurlara yardim yapcakmis.onca unlu varken sana mi dustu be cocuk.

Ayıp 7 yıl önce

Aleyna Tilki'ye bu yapılır mı? Ayıp ya :)))

hamza gobis 7 yıl önce

Diyarbakırlı yurttaşların tilki hanıma yaptıkları hiçde hoş olmamis

Toplam 1 beğeni

Kadir 7 yıl önce

Yaşı konser vermesine engel değil ancak, alkollü mekanlarda sahne alamaz, almamalı da zaten ne işi var bu yaşta arkadaş sesi güzelse gitsin konservatuara okulunu bitirsin ondan sonra sanatını icra etsin. Bu görünen görünmeyen milyonlarca genç var aklı bir karış havada ne yaptığı belli, ne geleceği.

Toplam 6 beğeni

Anadolulu Müslüman 7 yıl önce

peki, yaşı evlenmesine mani mi?

Toplam 2 Beğeni

müge anlı 7 yıl önce

muge anli programinda defalarca soyledi.bakanlik mudahale etsin dedi.annesi benim kizim kimseyi ilgilendirmez dedi.ben yanindayim dedi.bugun patlama yapildi yarin birgun daha gec olmamali.siradan bir vatandas olarak benim gordugum bu.ben yorumumu yazarim hala daha sizi ilgilendirmez diyenler olursa o zaman zor durumda kimseye gidip aglamamak gerekli.muge anli hakli.

Toplam 7 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun