Ayşe Ersayın ölümünün ardından villasını satıyor

Ajda Pekkan, yakın arkadaşı Ayşe Ersayın ölümünün ardından toparlanamadı. Pekkan, villasında kalp krizi geçirerek vefat eden Ersayın'dan sonra evini satmaya karar verdi.

Ünlülerin klip yönetmenliğini yapan Ayşe Ersayın, geçtiğimiz gün Süperstar Ajda Pekkan'ın Bahçeköy'deki evinde kalp krizi geçirerek vefat etmişti.

Yakın dostunun ölümünün ardından büyük üzüntü yaşayan Pekkan, "Canım dostumun evimde odası vardı. Ameliyat olacağı için yalnız kalmasını istemiyordum. Bir gece öncesi film izleyip yattık. Sabaha karşı fenalaştı ve kollarımda öldü" demişti.

Yaşadığı şoktan sonra kendine gelemeyen Süperstar, 6 odalı ve havuzlu villasında kalmak istemiyor. İddialara göre villa içinde 8,5 milyon dolar istiyor.

Süperstar bir süre kardeşi Samiramis Pekkan'ın Phuket Adası'nda bulunan evinde kalacak. Aynı zamanda bugün 71. yaşına giren ünlü sanatçı, yakın arkadaşlarından morali bozuk olduğu için kutlama yapmamalarını rica etti.

Ajda Pekkan sahneye veda mı ediyor?

İLİŞKİLİ HABER

Ajda Pekkan sahneye veda mı ediyor?

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 5

hatırlatma 7 yıl önce

bu hayat tekrarsız bir klip şu an herkes çekimde iyi mi oynuyoruz kötü mü ona YÖNETMEN karar verecek...

Toplam 7 beğeni

hayri 7 yıl önce

servete bak phuket adasından bile ev vay be

Toplam 1 beğeni

Saygilar 7 yıl önce

Edepli ol ,ajda pekkan, halkina karși, șimdiki yeni bitme sanatcilar gibi ,ne tepeden nede küstah bir șekilde bakmadiği için ,yarim asirdir halk tarafindan hep takdir toplamiștir. Saygi duyuyorum ,

Toplam 0 Beğeni

kenan 7 yıl önce

servet derken degil kendimin babamın bilel kendini bildi bileli müzik konser yani hep çalışma bırakta olsun yani

Toplam 1 Beğeni

Ali 7 yıl önce

Iyi güzelde neden hasetleniyorsun. Veren "yakıștırmıșta sana ne oluyor.

Toplam 3 Beğeni