Lindsay Lohan'a başörtüsü engeli

Hollywood'un ünlü ismi Lindsay Lohan, başörtüsü gerekçesiyle Heathrow Havaalanı'nda yetkililer tarafından durdurulduğunu iddia etti

HABERE AİT GALERİ İÇİN TIKLAYIN GÖR

Türkiye ziyaretleri ile dikkatleri üzerine çeken ünlü aktris Lindsay Lohan, Good Morning Britain programında Piers Morgan ve Susanna Reid 'e Heathrow Havaalanı'nda nasıl durdurulduğunu anlattı. 

Katıldığı programda, başına gelenleri Lohan şöyle anlattı, "Geçenlerde New York'a giderken başörtüsü takıyordum ve havalimanında durduruldum. Hayatımda ilk kez ırksal bir profilleme ile karşılaştım. Pasaportumu açan görevli benden özür diledi ancak 'Başörtüsünü çıkar' dedi."

Görevlinin söylediğini yaptığını belirten Lohan, kadınların başörtüsü taktıklarında yaşadıkları rahatsızlığı anladığını söyledi. 

New York'ta doğup büyüdüğünü söyleyen Lohan, kendisine yapılan uygulamanın ve davranış biçiminin gözünü korkuttuğunu da sözlerine ekledi. 

BİR YORUM YAPIN 17

MUHAMMED 7 yıl önce

BU KADIN AJAN ahanda BURAYA YAZIYORUM

Supi 7 yıl önce

Basortusu pazara kadar degil, mezara kadar takilmali tepkim buna.

Adil... 7 yıl önce

Allah kalbe imanı serptimi hiç bir zındık bunu engelleyemez...

necmi 7 yıl önce

birileri de hemen basortusu yakisiyor falan, ya arkadas kadın saglam katolik, ajanın teki kafanız basmıyor mu sizin? yoksa harbiden saf mısınız? bu kadının gecmisini bilin bi okuyun ogrenin.

Toplam 1 beğeni

Ayhan 7 yıl önce

Bas örtüsü cok yakisiyor :)

Toplam 3 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun