Ivanka Trump rekor kırdı!

ABD Başkanı Donald Trump'ın büyük kızı Ivanka Trump, babasının üzerindeki etkisi ve ticari başarılarıyla konuşulmaya devam ediyor.

Ivanka Trump'ın kendi adını verdiği giyim markasının yöneticisi Abigail Klem, Ivanka Trump'ın ürünlerinin satışının 5 kat arttığını açıkladı.

Londra merkezli e-ticaret sayfası Lyst, Ivanka Trump'ın ürünlerinin satışının Şubat ayında patladığını açıkladı. Trump'ın satışları Ocak ayından Şubat ayına %346 oranında arttı.

Trump, geçtiğimiz yıla kıyasla ise, %557 oranında daha fazla ürün sattı. Lyst'in ABD sözcüsü Sarah Tanner, "1 ayda böylesine bir sıçrayış görmek daha önce duyulmamış bir şey ve bizim için de çok büyük bir sürpriz oldu." dedi.

Trump'ın ürünlerini ise, New York, Teksas ve Kaliforniya'da yaşayan ve yıllık geliri 60 bin ile 100 bin dolar arasında değişen kadınların satın aldığı açıklandı. Donald Trump'ın danışmanlarından Kelyanne Conway'ın, Beyaz Saray'da yaptığı bir röportajda Ivanka Trump'ın ürünlerini övmesi ABD'de etik tartışmalarını başlatarak boykot kampanyalarına neden olmuştu.

Hatta bazı mağazalar düşük satış rakamları nedeniyle Ivanka Trump'ın ürünlerini satıştan kaldırmıştı. Ancak tüm bunların ardından Ivanka Trump, ürünlerinde satış rekoru kırdı.

BİR YORUM YAPIN 0