Elçin Sangu'ya tanık şoku!

Ünlü oyuncu Elçin Sangu ve menajeri Başay Okay'ın davası görüldü.

Mahkemede 10 tanık Elçin Sangu'yu suçladı. Menajer Başay Okay, Elçin Sangu'ya bir abla şefkati gibi yaklaştığını ve Sangu'yu başrol oyuncusu yaptığını, ancak oyuncunun vefasız davranarak sözleşmeyi haksız yere feshettiğini belirterek açtığı 100 bin dolarlık tazminat davasında tanıklar dinlendi.

İddiaya göre; Başay Okay ile Elçin Sangu arasında 2012'de sadakate dayalı bir sözleşme yapıldı. Okay, Sangu'nun tüm iş sözleşmelerine kefil oldu. Okay'ın girişimleriyle Elçin Sangu, 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki', 'Aşk Kaç Beden Giyer', 'Kiralık aşk', 'Karadayı', 'Kurt Seyit ve Şura' dizileri ile bir içecek reklamında oynadı. Ekranların aranan oyuncuları arasına giren Elçin Sangu, Başay Okay'ın onayını almadan sözleşmeyi feshetti ve başka bir ajansla çalışmaya başladı. Menajer Okay, bunun üzerine 100 bin dolarlık (364 bin TL) cezai şart bedeli istemiyle dava açtı.

Geçen hafta Asliye Hukuk Mahkemesi'nde görülen davanın duruşmasına, Başay Okay ve Eliçin Sangu katıldı. Duruşmada 10 tanık dinlendi. Tanıkların bazıları, Sangu'nun sözleşme şartlarına uyması gerektiğini, sözleşmenin şartlarının ağır olmadığını ve Başay Okay'ı haklı bulan açıklamalarda bulundu.

Mahkeme davalı tanıklarının dinlenmesi için ertelendi. 

 

Elçin Sangu'nun mahkemesi devam ediyor

İLİŞKİLİ HABER

Elçin Sangu'nun mahkemesi devam ediyor

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0