Bülent Kayabaş hayatını kaybetti

Yeşilçam'ın usta oyuncularından Bülent Kayabaş, 72 yaşında hayatını kaybetti.

Birçok tiyatro oyununda, televizyon dizi ve filmlerinde rol alan Bülent Kayabaş, bir süredir akciğer yetmezliği nedeniyle tedavi görüyordu. Hastalığa yenik düşen usta oyunca tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Ölüm nedeni açıklandı

Sanatçının tedavi gördüğü özel hastaneden yapılan açıklamada, Kayabaş'ın uzun süredir kolorektal kanser tedavisi gördüğü ve buna bağlı gelişen çoklu organ yetmezliği nedeniyle bu sabah 06.05'de hayatını kaybettiğini bildirildi.

Bülent Kayabaş kimdir?

25 Ağustos 1945 yılında Eskişehir'de doğan oyuncunun gerçek adı Osman Bülent Kayabaş'dır. Kayabaş, 1961 yılında Eskişehir Belediye Tiyatrosu'nda profesyonel tiyatro oyuncusu oldu. Birçok tiyatro oyunu, televizyon dizisi ve filmlerde rol alan oyuncu, aynı zamanda seslendirmeler yaptı.

Winnie The Pooh'u 14 yıl seslendiren oyuncu, 2000 yılında yapımcılığını ve yönetmenliğini Derviş Zaim'in üstlendiği "Filler ve Çimen" adlı filmde Ali Sürmeli, Sanem Çelik, Haluk Bilginer ve Uğur Polat ile beraber rol aldı.

Bülent Kayabaş, 2007 yılında 15 yıllık arkadaşı Selma Kepekli ile Turgutreis'te hayatını birleştirdi.

Bülent Kayabaş kimdir? Aslen nereli? Eşi ve çocukları...

İLİŞKİLİ HABER

Bülent Kayabaş kimdir? Aslen nereli? Eşi ve çocukları...

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 4

Kubilay 7 yıl önce

Zerrin egelilerin başı sağolsun

rasim özpınar 7 yıl önce

Bu adam ilk okulumda kaya diye bir öğretmen vardı. Aynı ona benziyordu. Her görüşümde küçükken yaşadığım onunla bir anım aklıma gelir. Allah rahmet eylesin

king 7 yıl önce

Allah rahmet eylesin.

Olguncan 7 yıl önce

Fiili fikri iyiyse ALLAH rahmet eylesin..

Toplam 1 beğeni