Ece Erken dolandırıldı!

Sunucu Ece Erken, mimar olan komşusu tarafından dolandırıldığını söyleyerek "Haram zıkkım olsun fazladan alınan paralar" diyerek ateş püskürdü.

Mimar komşusu tarafından dolandırıldığını iddia eden Erken, sosyal medya hesabından açıklamalar yaptı. 

"Tehdit etti"

Komşusu ile yaşadığı sorunu anlatan Erken, "Size benden bir tavsiye. Üst komşunuz da olsa, tanıdık da olsa eğer bir mimara evinize emanet ediyorsanız, bütçeniz belli bile olsa ortada mailleşmeniz bile olsa mimarın yanındaki çalışanlar şahit bile olsa, evi teslim ettikten sonra hele ki ünlüyseniz sizden 2, pardon 3 katı isteyebilir.

'Gazetelere demeç vereceğim' diye tehdit edebilir ve mahkemeye verip bu parayı isteyebilir. Aman ha dikkat edin! Mahkeme yanlış karar verebilir ama çok şükür temyize gidebilirsiniz. Kim kimi dolandırıyorsa Allah onu ıslah etsin! Haram zıkkım olsun alınan fazladan paralar! Ben dolandırıldım.

Dikkat edin, siz dolandırılmayın! Sözleşmesiz iş yapmayın. Sahte alınan fazla faturalara dikkat edin aman ha! Temyizden sonra o mimarın ismin de açıklayacağım ki dikkat etsin herkes" ifadelerini kullandı.

"Davayı kazandın ama"

'Ah almayın Allah öyle bir yerden çıkarır ki kaldıramazsınız' sözüyle ikinci bir açıklama yapan Erken, "Mimarcık Allah büyük ve Allah görüyor! Bugün davayı kazandın ama bu işin temyize bir üst mahkemesi var! Eğer beni dolandırmadıysan Allah benden çıkarsın.

Çıkarır, ama eğer elimde mailleşmenin olmasına, yanındaki çalışanlarının şahit olmasına rağmen sadece ünlüyüm diye beni dolandırmışsan ki sen biliyorsun gerçeği Allah şahidim her gece duamdasın. Allah sana oğlumun rızkını yedirmeyi nasip etmesin!

Bugüne kadar aldığın tüm haram paraları bir yerden çıkarsın! Gerçi senin Allah inancın olsa dolandırıcı olmazdın ama Allah senden öyle bir çıkaracak ki bizlerden aldığın haram paraların 10 katını ödeyeceksin başka yerlere! Allah bana o günleri görmeyi nasip etsin" dedi.

Takipçilerini uyardı

Bu cümlelerin ardından son bir açıklama yapan Ece Erken sevenlerine şöyle seslendi:

"Ne ilk ne sonum maalesef. Herkesi dikkatli olması için uyarıyorum, temyizden sonra belgelerimle açıklayacağım her şeyi. Sadece şu an için kandırılma diyebiliyorum, sonuçlanınca siz diyeceğinizi daha iyi bilirsiniz"

Ece Erken oğlu için villasının fiyatını düşürdü

İLİŞKİLİ HABER

Ece Erken oğlu için villasının fiyatını düşürdü
Ece Erken: Allah'a olan inancım güçlendi

İLİŞKİLİ HABER

Ece Erken: Allah'a olan inancım güçlendi
Ece Erken'in mimarı sahte çıktı

İLİŞKİLİ HABER

Ece Erken'in mimarı sahte çıktı

BİR YORUM YAPIN 1

Ali 6 yıl önce

Acaba senin kazancın ne kadar helaldi? Hiç düşündünmu?

Toplam 1 beğeni