Selim Erdoğan tutuklandı

Uyuşturucudan gözaltına alınan dizi ve sinema sanatçısı Selim Erdoğan tutuklandı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde kiraladığı villada 840 gram uyuşturucu maddesi ve düzeneği bulunan Erdoğan, jandarma tarafından sabah gözaltına alınmıştı.

Baskın yapmak için villaya giren jandarma, uyuşturucu yapmak için düzenek, cam kavanozlar içinde paketlenmiş halde 840 gram uyuşturucu madde ele geçirdi. Muğla Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçen Selim Erdoğan, sorgulanmak üzere Marmaris Jandarma Komutanlığı'na götürüldü. 

Erdoğan'ın komşusu Mehmet Çalış, "Selim Erdoğan çok iyi biridir ve herkes burada sever. üzerine bir iftira atılmıştır. Böyle bir şey olacağına kesinlikle inanmıyorum. Kendisi yeni geldi ve olmadığında bahçesini ben düzenlerim. Öyle uyuşturucu madde ekmek ve ticaret yapma gibi iddialar yalandır" dedi.

Adliyeye sevk edildi

Karşısında jandarma ekiplerini görünce içeri almak istemediği iddia edilen Selim Erdoğan'ın evinde uyuşturucu yetiştirmek, kurutmak ve muhafaza etmek üzere kurulmuş bir düzenek buldu. Jandarma tarafından gözaltına alınan Erdoğan, işlemlerin bitmesinin ardından adliyeye sevk edildi. Erdoğan, 'yasa dışı ekim ve uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

BİR YORUM YAPIN 0