Rüzgar Çetin kazadan sonra ilk kez konuştu!

Beşiktaş'da yaptığı kazayla bir polis memurunun şehit olmasına yol açan Rüzgar Çetin ilk kez konuştu.

Yaptığı kazayla bir polis memurunun şehit olmasına sebep olan Rüzgar Çetin, önceki akşam Nişantaşı'nda görüntülendi.

"ŞUAN MUTLUYUM"

Çetin, Yargıtay kararı onarsa 13 ay daha hapis yatacak. Çetin, yurt dışı yasağı için 'Doğru değil' demekle yetinirken onama süreci için “Bekliyoruz. İnşallah hayırlısıyla güzel bir sonuç çıkacak. Şu an mutluyum. Kaza sonrası hayatımda çok şey değişti. Bir gün bunları uzun uzun anlatırım” dedi.

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 11

evet inşallah 6 yıl önce

cumhurbaşkanım yargıda bir değişiklik lazım tecavüzcüler,hırsızlar,katiller çok az cezalarla kurtuluyorlar böyle adamlar sokaklarda gezmemeli lütfen el atın

Hakan 6 yıl önce

Polisin eşini ikna edip ne verdilerse artık davayi kamu davasina dönüştüren zihniyet.ne konusacaksin utanmaz.

Toplam 11 beğeni

Murat 6 yıl önce

Alkollü olarak bir polis memurunun şehit olmasına neden olan rüzgar çetin yatın öbür gün yine birilerinin canını yakarsa onu dışarı çıkanların vebalidir.

Toplam 10 beğeni

mutlu 6 yıl önce

tabii mutlu olacak bu mutlu olmayacakta kim mutlu olacak çağdaşlığın sembolu pisliği içti insanlıktan çıktı polisi katletti dişarda dolaşıyor daha iyisi şamda kaysı, merak ediyorum o pisliği içtiği zaman kendisini bir aracın önune atsaydı aracın çarpmasıyla insanlıktan çıkan bu yaratığı ezip ölseydi o ezen aracın şoforu şimdi dişarda olurmuydu

Toplam 13 beğeni

adaletin batsın 6 yıl önce

Utanmadan çıkıp konuşabiliyosa bitmişiz ya biz. Mutluluğun daim olsun. Bunu konuşturanlara da yazıklar olsun. Terbiyesizler.

Toplam 11 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun