Engincan Ural'a hırsızlık şoku!

Sibel Can'ın yurtdışında eğitim gören oğlu Engincan Ural, geçtiğimiz günlerde Türkiye'ye geldi. Şişli'de lüks bir otelde kalan Ural'ın odasına hırsız girdi.

Odasındaki bazı eşyalarında yerinde olmadığını gören Engincan Ural'ın, otel görevlilerine durumu bildirmesinin üzerine kamera kayıtları incelendi.

Kamera kayıtlarında Ural'ın saat 11.00 sıralarında odanın kapısını açık bıraktığı an da yan odada kalan Sait M.'nin içeri girerek, birkaç dakika sonra koşarak odasına geçtiği tespit edildi. Şikayet üzerine gözaltına alınan Sait M., hırsızlık olayını kabul ederek, "Alkollüydüm. Kendi odam zannettiğim için yan odaya girmişim. Ardından pahalı eşyaları görünce alıp kendi odama götürdüm. Pişmanım" dedi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturmanın sonucunda, Engincan Ural'ın müşteki olduğu bir iddianame hazırlandı. İddianamede Sait M. hakkında, 'Konut dokunulmazlığı ihlali ve hırsızlık' suçlarından 12,5 yıla kadar hapis cezası istendi. Dava, ilerleyen günlerde Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülecek.

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 2

ali 6 yıl önce

Annesinin evinde niye kalmamış yada babasının?Aile kültürü işte?

Toplam 1 beğeni

MAHMUT 6 yıl önce

Karışmayın adama alkollü imiş :)