Yeni anne Ceyda Düvenci oğlunun yüzünü gösterdi

1 Temmuz'da ikinci çocuğu Okan Ali'yi kucağına alan ünlü oyuncu Ceyda Düvenci, bebeğinin yüzünü gösterdi.

Eşi Bülent Şakrak ve bebeğiyle çektirdiği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşan Düvenci, altına şu notu düştü:

"Hayatın içinde, hayata dair bir sürü şey olur biterken. Kendi dünyama çekildim yuvamda sevdiklerimle son iki ay hayatımın mucizesini yaşadım. Seni kucağıma almak için hazırlıklarım büyük oldu. Emekle ve aşkla bekledim seni. Endişeli, umut dolu, aşkla, korkularımın üstüne gide de... 9 ay sabırla bazen de sabırsız...

Baban ve kardeşin en büyük gücüm oldu. VE tabii ki her endişelendiğim de içimde kıpırdanıp 'anne iyiyim, korkma' diyen sen de... Ve 01-07-17 hayat başkalaştı. Sesini duyduğum an dakikalar süren bir ağlama başladı bende ameliyathanede hıçkıra hıçkıra ağladım. Tüm yaşadıklarım, yüklerim, sıkıntım, kendime kızmalarım, endişelerim aktı gözlerimden ve gitti. Sonra babanın kucağında kokladım seni ilk... Şimdi artık dimdik duruyorum. Hoşgeldin oğlum.

Aşkla, saygıyla hayranlıkla, sonsuz bağlı olduğum adamın meyvesi hoşgeldin. Güzeller güzel ablan, mükemmel baban ve ben seni nasıl bekledik bir bilsen... Yuvamıza geldiğinden beri hayatımızı nasıl başkalaştırdığını sana ömür boyu anlatacağım. Balköpüğüm bile başkalaştı ve muhteşem bir abla oldu sana daha ilk günlerinde... Hoşgeldin ömrümün 2. meyvesi. Hayatın mucizelere inanan, güçlü, aş dolu herkese selam olsun. Darısı isteyen herkesin başına sağlıkla..."

Bülent Şakrak'tan aile pozu

İLİŞKİLİ HABER

Bülent Şakrak'tan aile pozu
Ceyda Düvenci doğum kilolarından kurtulamadı

İLİŞKİLİ HABER

Ceyda Düvenci doğum kilolarından kurtulamadı

BİR YORUM YAPIN 1

ahmet 6 yıl önce

vay be ne önemli haber

Toplam 2 beğeni