'Şoför Nebahat'e büyük vefasızlık

Oynadığı Şoför Nebahat rolüyle hafızalara kazınan Sezer Sezin, son yolculuğuna uğurlandı.

Tedavi gördüğü hastanede 89 yaşında hayatını kaybeden Yeşilçam yıldızı için Cemal Reşit Rey'de uğurlama töreni düzenlendi. Törene sanat camiasında çok az kişi katılırken, Sezin'in tabutu zabıtaların omuzlarında sahneye getirildi. Duygusal konuşmaların yaşandığı törende sadece birkaç sıranın dolu olduğu görüldü. 

Törene katılan Hülya Koçyiğit, "Bir önder benim için, bir idol. Bugün onu son yolculuğuna uğurluyoruz. Bütün sevenlerinin başı sağ olsun, tabi önce evlatlarının ve Türk sinemasının başı sağ olsun" dedi. 

Gözyaşları için konuşma yapan Sezin'in kızı Ayşegül İlsever, "Çok güzel yaşadı son gününe kadar çok keyifliydi. Tam bir sanatçıydı, çok düşündük tören yapsak mı yapmasak mı? İstanbul çok boş insanlar yok, yaz. Fakat bu kadar sanata bağlı bir sanatçıyı da sahneden uğurlamanın doğru olduğuna ailecek karar verdik. Benim bir yarım gitti. Hepinize burada olduğunuz için teşekkür ediyorum. Benim hep kalbimde olacak onu da biliyorum, hepinize teşekkür ediyorum" dedi. 

Sezer Sezin'in diğer kızı Sevgi Yeğenoğlu ise, "Her çocuğun bir annesi vardır, her annenin de bir evladı vardır. Sanatçı çocuğu olmak zordur, onu herkesle paylaşırsın çünkü. Sevgisi dağılır. Bana biri bir gün şunu söylemişti: 'Güneş bir tanedir ama denize bak ışıltıları milyonlardır.' Annemin de ışıltıları milyonlarca" şeklinde konuştu.

'Şoför Nebahat' Sezer Sezin yaşamını yitirdi

İLİŞKİLİ HABER

'Şoför Nebahat' Sezer Sezin yaşamını yitirdi

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0