Mimar Selim Yuhay'a hapis şoku!

"Güle Güle Oturun" programının yapımcısı ve sunucusu Selim Yuhay'a eşi dava açtı.

"Üç çocuğu ile ilginlenmiyor" iddiasıyla eşinin dava açtığı Mimar Selim Yuhay, iki yıl önce anlaşmalı olarak boşanmıştı. 


Anlaşmalı boşanmanın ardından, Yuhay'ın eşine 800 TL nafaka ödemesi kararlaştırılmıştı. Fakat iddialara göre, Yuhay boşanmanın ardından çocuklarının eğitim, sağlık vb. giderleriyle ilgilenmedi. Evlin Avidor'un açtığı davanın ardından, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, ünlü mimarın bir yıla kadar hapsi isteniyor. 

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 10

katibb 6 yıl önce

eşinin ve çocuklarının nafakasını ödemek zorunda.. ödemez ise paraya karşılık gelen gün sayısı kadar yatırırlar adamı..

Nedennn?! 6 yıl önce

Hapse girdikten sonra cocuklariyla daha fazla mi ilgilenecek? Ne sacma bir dava..

Toplam 4 beğeni

misafir 6 yıl önce

bunların isim ve soyisimleri niye tuhaf

Toplam 5 beğeni

Seracettin 6 yıl önce

çünkü Museviler...

Toplam 0 Beğeni

misafir 6 yıl önce

hem aldat eşini hemde para iste

Toplam 8 beğeni

ZORBEY3 6 yıl önce

ya ne kadar saçma bir durum sanki adam vatan haini hırsızlara bile bu kadar ceza verilmezken ülkemin düştüğü duruma bak. ne demiş hz. ömer adalet mülkün temelidir. hakimler önce şu paralel yapıyı bir temizlesinler hakkıyla cezalarını versinler ondan sonra bu işlere baksınlar. kadının sanki hiç suçu yok nafakasını ödemiş işte daha ne kadında bakmakla yükümlü değil mi? kaldı ki adam kendini ihtiyaç sahiplerine adamış. bir noktada devletin ulaşamadığı kişilere kendisi vesile olmuş. sağolsun. bence mükafaatı bu olmamalı.

Toplam 6 beğeni

Mustafa 6 yıl önce

Kendini ihtiyac sahiplerine mi adamış yapma yav bedavadan yaptığını mi sanıyorsun o zaman kim 500 bin isterin sunucusuda bedavadan para dagitiyor

Toplam 0 Beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun