Kerem Gönlüm: Eşimi mağdur ettiler

Ünlü basketbolcu Kerem Gönlüm, eşi Elif Gönlüm ile çıkan haberlerle ilgili bir basın toplantısı düzenledi.

Milli basketbolcu Kerem Gönlüm'ün eşi Elif Gönlüm’ün, bir internet sitesinde dört yıldır mahkemelik olduğu Gül Gölge Saygı hakkında ağır ithamlarda bulunduğu, bu nedenle de 3.5 yıla kadar hapis istemiyle yargılanacağı iddiası büyük yankı uyandırdı. 

Gazetecilerin karşısına geçip açıklama yapan milli basketbolcu, eşi Elif Gönlüm için “Onun bırakıldığı mağduriyete karşı buradayım” dedi.

Kerem Gönlüm düzenlediği basın toplantısında şunları söyledi: “Aile yapımızı ve bizi farklı yansıtmaya çabalayan bu tarz gerçek dışı haberlerle anılmaktan rahatsızlık duyuyoruz. Şu an eşimin bırakıldığı mağduriyete karşı buradayım. Mutlu yuvamıza, ailemize göz dikmiş birileri varsa, onun karşısındayım. Bugünden sonra aile birliğimizi bozmaya çalışan her davranışın karşısında olacağım. Eşimi suçlayanlara dava açmaya hazırım. İftiralara hukuksal boyutta belge ve detayları paylaşarak karşılık vereceğiz.”

BİR YORUM YAPIN 1

sastim kaldim 6 yıl önce

helin avsar alkollu araba kullaniyor ceza almiyor.bu kisinin hanimi bir mesajdan dolayi mi hapis yatacak.bu nasil adalet

Toplam 2 beğeni