Yeliz Yeşilmen'den reklam iddiasına yanıt

Geçtiğimiz pazar Bodrum'da bir lokantada kızının kızgın tavayla yakıldığını söyleyen Yeliz Yeşilmen, 'reklam yapıyor' iddialarına tepki gösterdi.

Yeliz Yeşilmen'in 7 yaşındaki kızı Asya, Yalıkavak'ta gittiği bir lokantada büyük bir tehlike atlatmıştı. Garsonun masalara servis yaptığı tava içindeki kızgın yağ küçük kızın üzerine dökülmüştü. 

Yeliz Yeşilmen yaşadığı korkunç olayı şöyle anlatmıştı ''Olayın üzerinden 1 hafta geçti. Şimdi kendime geldim. Bir yıldır müşterisi olduğum lokanta bana bunu yaptı. Önce çocuğumu arı soktu sandım. Asya'yı benden kaçırıp mutfağa götürdüler. 'Kızıma ne oldu?' diye çığlık atınca üzerime saldırdılar.''

Reklam yapıyor iddialarına isyan etti

Olayın yaşandığı zamanlarda fotoğraf ve video paylaşmayı ihmal etmeyen Yeliz Yeşilmen, "reklam olmasa böylesi bir durumda fotoğraf paylaşmak kimin aklına gelir'' şeklindeki eleştiriler üzerine açıklama yaptı.

Bu eleştiriler üzerine Yeliz Yeşilmen, ''Albüm mü çıkarıyorum, dizide mi oynuyorum? Neyin reklamı? Ben bir anneyim. Olay sonrası fotoğraflarını da delil olsun diye çektim'' dedi.

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0