Deniz Seki'den Bayhan'a duygusal mesaj

Bayram'da Kıbrıs'taki bir otelde sahne alan Deniz Seki, kendisine çiçek gönderdiğini basındaki haberlerden öğrendiği Bayhan için, duygusal bir mesaj yayınladı.

Ünlü şarkıcı Deniz Seki, jürilik yaptığı yarışma programı Popstar'da yarışmacı olan Bayhan'ı geçmişinde hapishaneye girdiği için suçlamıştı. Yıllar sonra kendisi de hapse giren sanatçı, Bayhan'dan özür dilemişti.

Hapisten çıktıktan sonra konser turuna başlayan sanatçı Seki'ye bayram konseri sırasında Bayhan'dan "Kader arkadaşım" notuyla bir çelenk gelmesi sanatçıyı duygulandırdı.

Bunun üzerine sosyal medya hesabından bir mesaj paylaşan Seki, "Biz Bayhan'la çok oldu helalleşeli. Ne güzel bir jest yapmış kendince sağ olsun Bayhan kardeşim. Yolu açık, ömrü uzun, şansı bol olsun.

Ben çiçeği göremedim, gazetelerden sayenizde öğrendim. Zaten bayram ne demek? Gönül almak, sevdiklerini yüceltmek ve kırılan kalpleri iki tatlı dille tamir etmek. O zaman gönüllerdeki bayram asıl bayram yeni oluyor çünkü" dedi.

Bayhan'dan Deniz Seki'ye jest

İLİŞKİLİ HABER

Bayhan'dan Deniz Seki'ye jest

BİR YORUM YAPIN 3

Özlem 5 yıl önce

Uyuşturucu ticareti ne demek yaaaa,,,kime satıyordu?? Ailesine versin bakalım,,,hiç mi korku yok allahtan bu insanlara,,kendisi çocuk doğursun,,bi anne olsun sonra başkalar da onun yavrusuna uyuşturucu versin,,,bakalım sevinecek mi?? Bir anne yavrusunu sağlıklı büyütmek ne demek görsün,,,,ateist...

Mmmm 6 yıl önce

Zamanında hor görüp kınamıştı ne oldu aynısını rabbim yaşattı kimseyi kınamayacan

Toplam 4 beğeni

Kürt 6 yıl önce

Çiçekli mesajı anlamamışsın bence !

Toplam 2 beğeni