Alişan ayrılığın sebebini açıkladı

Kasım ayında nikah masasına oturması beklenen Alişan ve Eda Erol çiftinin sürpriz ayrılığı hakkında Alişan ilk kez konuştu.

Dün Eda Erol'un kendi Instagram sayfasında "Çok değerli nişanlımla yollarımızı iki medeni insan gibi ayırdık. Her şey için çok teşekkür ederim" notunu paylaşması gündeme bomba gibi düşmüştü. Hemen ardından Erol'un kardeşi Bihter Erol, ayrılığın doğru olmadığını Eda Erol'un hesabının hacklendiğini duyurmuştu. 

İddialara göre ayrılığın sebebi Eda Erol'un eski sevgilisi Ogan Şenyolcu yüzünden çıkan bir tartışmaydı. Ayrılığı yalanlamak yerine sessizliğe gömülen ikiliden beklenen açıklama geldi. Alişan kendi sosyal medya hesabından şu açıklamayı paylaştı:

"Eda ile nişanı attığımız haberleri doğrudur. Birlikteliğimizin evlilikle noktalanmasını isterdik. Maalesef olmadı. Nişanlılık zaten birbirini tanıma sürecidir. Biz bu süreçte anlaşamayacağımızı anladık. Konuşarak karşılıklı ayrılık kararı alıp ailelerimize bildirdik. Onlar bizleri barıştırmak için gerekli çabayı sarf ettiler sağ olsunlar. Ama iki yetişkin olarak biz verdiğimiz karardan eminiz. Bu ayrılık kararından sonra kötü hikaye taraflar birbirine düşman, küs ya da karşılıklı iddialar beklemeyin. Eda benim hayatımda hep iyi ve hanımlığı ile hatırlanacak biri ve ailesi. Tüm basın mensuplarından ricam bu süreçte ilişkimizle ilgili kuracağınız her cümle birey olan ve ayrılık kararını alan bizlerden daha çok ailelerimiz üzmektedir. Biz onları zaten üzdük. Bu konuda gerekli hassasiyeti göstermenizi istiyorum."

Eda Erol ilk kez konuştu!

İLİŞKİLİ HABER

Eda Erol ilk kez konuştu!
Alişan'dan sürpriz Ece Erken girişimi!

İLİŞKİLİ HABER

Alişan'dan sürpriz Ece Erken girişimi!
'Elif' dizisinin yapımcısı o iddiaları yalanladı!

İLİŞKİLİ HABER

'Elif' dizisinin yapımcısı o iddiaları yalanladı!
Eda Erol'un mesleği nedir?

İLİŞKİLİ HABER

Eda Erol'un mesleği nedir?
Eda Erol ayrılığın ardından ilk kez konuştu!

İLİŞKİLİ HABER

Eda Erol ayrılığın ardından ilk kez konuştu!

BİR YORUM YAPIN 9

Zeynep 6 yıl önce

Alişan asla evlenmez ;nedeni 40 yasinda ince eleyip sık dokur

Toplam 1 beğeni

vatandas 6 yıl önce

gelin ata binmiş ya nasip demis kısmet bu işler çanları sagolsun başında büyütüyor çok basinimizda çok yalancı oldu birileri müdahale etmesi lazim

Toplam 2 beğeni

Canan 6 yıl önce

Ya niye ayrildiniz yaa

Toplam 3 beğeni

Taki be takip ;-) 6 yıl önce

Sanane

Toplam 1 Beğeni

umurumda degil 6 yıl önce

tayyip erdoganin lafini dinleyip nisanlandim dedin ama nihat doganin anlattigina gore nisanlin dusunce yapisi olarak sana uygun degilmis.dusunsene evlenince ona hadi uc cocuk yapalim dese hayir vicudum bozulur cocuk yapamam filan diyebilir.sen cb dinledin nisanlandin ama sen anadolu insaninin kafa yapisindadin kendine gore birini bulmaliydin.s

Toplam 8 beğeni

Özet 6 yıl önce

Ne şaşırdım . Ne üzüldüm . Ben Insan deyilmiyim .

Toplam 6 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun