Şeyma Subaşı gözyaşlarına hakim olamadı

Yapımcı Acun Ilıcalı ile dünya evine giren Şeyma Subaşı, düğünün gerçekleştiği salona girerken gözyaşlarına hakim olamadı.

Fransa'nın St. Tropez kasabasında açık havada gerçekleşen Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı'nın düğününe ünlüler akın etti. Düğüne Hadise, Murat Boz, Burcu Esmersoy, Oğulcan Engin, Alp Kırşan, Aslı Enver, Hacı Sabancı, Irmak Atuk ve Eser Yenenler'in aralarında bulunduğu 250 kişi katıldı. 

Yapımcı Acun Ilıcalı, "Benim için çok çok güzel bir gün. Asıl bugünü yaşayan biri var. O Instagram fenomeni. Alkışlarınızla değerli eşim Şeyma Ilıcalı geliyor" sözleriyle eşini davet etti. 

Bu sözler ardından sahneye gelen Şeyma Subaşı, gözyaşlarına hakim olamadı. Subaşı sosyal medya hesabından gelinlikli fotoğrafını paylaşarak altına şu notu düştü:

Su anda neler hissettiğimi buradan anlatmak pek samimi gelmiyor. Keşke kalbimi ve beynimden geçenleri okuyor, görüyor olsaydınız. Hayatta her şeyin kader olduğuna inanan biri olmuşumdur.

Bunu da ara ara sizlerle paylaşmışımdır. İlişkim boyunca herkes gibi hem üzüldüm hem mutlu oldum ama ben herkesten çok daha güçlü durdum, çünkü ne yaşarsam yaşayayım sağlıktan, aileden, arkadaştan daha önemli bir şey olmadığının bilincinde oldum...

Allah'ın benim için çizdiği bu yolda benim yanımda olan bana başından beri inanan, güvenen ailem ve arkadaşlarım sizi o kadar çok seviyorum ki. Sizlere sahip olduğum için o kadar çok şanslıyım ki! Yine unutmadan! Canımsınız…

Acun'un düğünü için öyle bir yorum yaptı ki...

İLİŞKİLİ HABER

Acun'un düğünü için öyle bir yorum yaptı ki...

BİR YORUM YAPIN 1

yasmin 6 yıl önce

bıktık bunlardan bizene sizden ya

Toplam 8 beğeni