Ece Hakim gözyaşları içinde veda etti

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde oynayan ve Harvard Üniversitesi'ni kazanan Ece Hakim, ekip arkadaşlarına gözyaşları içinde veda etti.

Dizi ekibinin düzenlediği partide gözyaşlarına hakim olamayan Ece Hakim, gözyaşları içinde ekip arkadaşlarına teşekkür etti. Bu anları sosyal medya hesabından paylaşan oyuncu Deniz Çakır, altına şu notu düştü:

Kuzum, yolun açık, aydınlık olsun. Seni çok özleyeceğiz. Hep gurur duyacağınız başarınla. Kendi güzel, kalbi güzel kuzu seni çok seviyoruz."

Sosyal medya hesabından ekip arkadaşları için duygu dolu açıklama yapan Ece Hakim, "Benim hayatımın en zor döneminde, yanımda siz vardınız. Teşekkür ederim. Evet, teşekkür ederim. Elimden tuttuğunuz için, hiç ama hiç bırakmadığınız için. Hepinize tek tek teşekkür ederim.

Biliyorum ki, dünyanın neresinde olursam olayım sizler, EDHO (Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz) ailesi hep benim kalbimde ve zihnimde olacaksınız. Biliyorum ki ben hep o ailenin bir parçası olacağım. Ve biliyorum ki hep Salı'lar benim için daha anlamlı olacak" dedi.

Genç oyuncu Harvard'ı kazandı!

İLİŞKİLİ HABER

Genç oyuncu Harvard'ı kazandı!

BİR YORUM YAPIN 0