'Narcos' dizisi yayından kalkıyor!

'Narcos' dizisi başrol oyuncularından Pedro Pascal, dizisinin çekimlerine devam edilip edilmeyeceği konusunda ilk kez konuştu.

Netflix'de yayınlanan 'Narcos' adlı dizi Kolombiyalı uyuşturucu baronu Pablo Escobar'ın hayatını anlatıyordu.  Dizinin prodüksiyon ekibinden Carlos Munoz Portal'ın yeni sezon için mekan araştırmaları yaparken arabasında ölü bulunması ve faillerinin ele geçirilememesi gündeme bomba gibi düşmüştü.

Bu olayın ardından dizide hayatı anlatılan Escobar'ın erkek kardeşi De Jesus Escobar Gaviria, Netflix'i "Eğer ailem 1 milyar dolar almazsa, bu küçük şovunuzu sonlandıracağım" şeklinde tehdit etmişti. Meksikalı yetkililer öldürülen prodüksiyon görevlisinin katillerini herhangi bir tanık bulamadıkları için yakalayamadıklarını açıklamıştı.

Dizinin sevilen başrol oyuncusu Pedro Pascal, yeni sezon çekimleri için “Eğer güvenlik sağlanmazsa, çekimlere devam edemeyiz. Burada söz konusu olan hepimizin can güvenliği. Eğer devam etmemizi istiyorlarsa, güvenli bir yol bulmak zorundalar” dedi. Yeni sezonun çekilip çekilmeyeceği henüz belli değil.

 

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0