Özcan Deniz'in eşi Feyza Aktan kimdir? Kaç yaşındadır?

Ünlü oyuncu ve şarkıcı Özcan Deniz, sevgilisi Feyza Aktan ile dünya evine girdi. Peki, ünlü oyuncu Özcan Deniz ile 8 Mart kadınlar gününde, Deniz'in Zekeriyaköy'deki evinde evlenen Feyza Aktan kimdir? Feyza Aktan aslen nereli ve kaç yaşında?

Şu sıralar İstanbullu Gelin dizisindeki başarısı ile adından söz ettiren ünlü sanatçı Özcan Deniz yepyeni bir haberle gündemde. Daha evvel hiç evlenmemiş olan 45 yaşındaki Özcan Deniz, kendinden 20 yaş küçük sevgilisi Feyza Aktan ile sonunda dünya evine girdi. Çift Özcan Deniz'in Zekeriyaköy'deki evinde aile ve dostların katılımı ile gerçekleşen bir törenle evlendi. Feyza ve Özcan Deniz çiftinin Kuzey adını verdikleri oğulları dünyaya geldi. Peki, Özcan Deniz'in eşi Feyza Aktan kimdir? Kaç yaşında ve nereli? İşte, Feyza Aktan'ın biyografisi ve yılın düğününe dair detaylar...

feyza aktan kaç yaşında

feyza aktan kaç yaşında

Feyza Aktan kimdir?

Aslen Antalyalı olan Feyza Aktan, İstanbul doğumlu ve 25 yaşındadır. 1 yıldır ünlü sanatçı Özcan Deniz'le beraber olan Aktan, instagramı aktif kullananlardan. Evlilikleri oldukça ertelenen çift 8 Mart günü sade bir törenle dünya evine girdi. Bebek bekleyen çiftin oğulları kuzey dünyaya geldi. Oğlunun ilk fotoğrafını sosyal medya üzerinden paylaşan Deniz, “Geldi mucizem..Tarifi zor duygular içindeyim” notunu düştü.

Düğün Haziran'da olacak

Feyza Deniz gelinlik yerine beyaz bir elbise giymeyi tercih etti. Özcan Deniz evlenmeden 1 hafta önce ağabeyi Ercan Deniz’e şöyle söyledi: “Nikahın ‘Dünya Kadınlar Günü’nde olmasını istiyorum. Eşim ve tüm kadınlar başımın tacı.”

Özcan-Feyza Deniz dünyaya gelen oğullarının ismini de ‘Kuzey’ koydu. Çift balayına çıkmayacak. Özcan Deniz’in başrolünde olduğu Star TV’deki ‘İstanbullu Gelin’in Haziran’daki finalinden sonra yine az sayıda kişinin katıldığı bir düğün yapacak. Çift balayına oğulları Kuzey ile birlikte gidecek.

feyza aktan özcan deniz

feyza aktan özcan deniz

Özcan Deniz ve Feyza Aktan boşanıyor!

İLİŞKİLİ HABER

Özcan Deniz ve Feyza Aktan boşanıyor!

BİR YORUM YAPIN 30

Arzu 4 yıl önce

Para için evlenme eski türk filmlerinde kaldi zannediyordum ama erkekler bunu hala goremiyorsa sonuç ayrılık evler yüksek miktarda nafaka masum bir bebek ortada kalan

Toplam 4 beğeni

EmTekBir 5 yıl önce

yaş konusu kimseyi bağlamaz, rızalı ensest, o.uya emek işçisi, intihara sebepli, içkiye kumara, lgbt ad.ilere, kürtaja tercih kime ne diyenler size ne size ne size ne ,isterlerse 100 yaş fark olur.

Toplam 3 beğeni

Selda 5 yıl önce

Mutluluklar Dilerim bir ömürboyu

Toplam 4 beğeni

Ahsen 5 yıl önce

Allah yakıştırmış ki evlenmişler birde bebek nasip etmiş maşallah bizlere mutluluk dilemek gerekir :)

Toplam 6 beğeni

Adsiz misafir 5 yıl önce

Birbirlerini sevmişler yaş farkını umursamayıp çocuk sahibi olmuşlar allah mesut etsin demek düşer bizede yakışıyorlar massallah bebeklerinde uzun ve hayırlı yaşam versin Allah sonuçta hayat onların tercih onların yani

Toplam 6 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun