Demet Şener: 'İhanetin belgeleri bende!'

Eski manken Demet Şener, yaklaşık 1 yıldır boşanma sürecinde olduğu eşi basketbol oyuncusu İbrahim Kutluay hakkında konuştu.

Katıldığı bir davette samimi açıklamalarda bulunan Demet Şener, boşanma sürecinde eşi İbrahim Kutluay'ın kendisine ciddi zorluklar çıkardığını söyledi. Şener, “Ben yaklaşık 10 yıldır beri kendini seven, ne istediğini bilen bir kadınım. Bazı fırtınalı günler yaşadım ama çok şükür ben her şeyi atlattım. Çok az kadının yapacağı anlayışı gösteriyorum. Yaklaşık 1 yıldır bir boşanma süreci yaşıyorum buna rağmen mağlum şahıs ben bir şey yaptım demek yerine bana zorluk çıkarıyor” dedi.

Şener, davayı biran önce sonuçlandırmak adına uygun tekliflerde bulunduğunu fakat Kutluay'ın bilmediği sebeplerden süreci uzatmaya çalıştığını söyledi.

Kutluay'ın kendisini aldattığını iddia ettiği Edvina Sponza'nın bizzat kendisinin ihanetin belgelerini gönderdiğini vurgulayan Şener, ütün belgeleri bizzat Edwina Sponza bana gönderdi, kayıtları fotoğrafları her şeyi, beni haberdar etmek istedi herhalde” dedi.

 

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0