Çelik: 'Ben halktan değilim'

Şarkıcı Çelik, Posta'ya sert açıklamalar yaptı. Sanatçı, 'Sosis satan adamla bir değilim ben sanatçıyım' dedi.

Yaptığı açıklamalarda gündemi sarsan Çelik, Posta gazetesine verdiği röportajda yine çok konuşulacak ifadeler kullandı.

İşte o cümleler...

Her durumda rahatlıkla kendinizle dalga geçebiliyorsunuz. Hiç egonuz yok mu?
Olmaz olur mu! Bu iş egosuz olmaz. Hep söylerim. Hani der ya bazı arkadaşlarımız, “Ben halktanım.” Valla ben değilim abi!

Siz neredensiniz?
Ben Allah’ın donattığı, kabiliyetle yarattığı bir insanım. Sanatımı icra edeceğim, gitarımı çalacağım özel bir zaman olmalı. Durup kimseyle akşama kadar ‘çıt çıt’ fotoğraf çektiremem! Tutturmuşlar bir, “Biz halktanız.” Değilsin. Postanede çalışan biri misin sen? Tarlada mı çalışıyorsun? Bakkal mısın? Tostun arasına sosis koyan adam mısın? Seni Allah üstün bir kabiliyetle donatmış. Az önce kuaförde bıyıklarımı düzelttirdim. Geldim burada seninle sohbet ediyorum güzel güzel. Nasıl aynıyız biz? O zaman bu şarkıları buyursunlar onlar yapsın. Bana ne gerek var ki o zaman? Kendi kıymetimi bilmek zorundayım. Benim bir duruşum, bakış açım var. Bu kibir değil asla. Kendinin kıymetini bilmek.

Canan Ergüder ve Kenan Ece evlendi

İLİŞKİLİ HABER

Canan Ergüder ve Kenan Ece evlendi
Burak Özçivit Rus mankeni engelledi

İLİŞKİLİ HABER

Burak Özçivit Rus mankeni engelledi

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 94

ankara 6 yıl önce

Okuyanda bunu adam gibi sarki soyleyen sanatcilardan sanacak. Sönüp gitmissin. E zaten eskidende cok varlik gosteremeyen detone olan bi tiptin. Kendini kemalist olarak tanimlayan bir gurubun kasmasiyla sahnede sarki soylemeye calisiyordun. Simdi ise havan söndü. Kendini gosterme cabasi. Ama bu halk eski halk degil. Daha bilincli. Kime deger verecegini bilir. Ama bu sen olamazsin imkani yok. Bu egoyla ancak senin gibi tipleri kandirirsin.... haydi kumda oyna.

Nur 6 yıl önce

Sen kendini ne sanıyorsun ya? Yolda görsem tanımam. Sen gündeme gelebilmek için çıplak fotoğraf çektiren adamsın .sanatciymis

Toplam 1 beğeni

Hasan 6 yıl önce

Çeliği yolda görsem tanımam. Bence de halktan değil.

Toplam 3 beğeni

Sadullah 6 yıl önce

Müslüman için üstünlük takvadır onu da anca mahşerde öğrenırsın en büyük sanat takvadır çelik nefsini anlatmış kendini kaybedip

Toplam 2 beğeni

Ömer 6 yıl önce

Seni halk zengin ediyor metal kafa

Toplam 1 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun