Alişan ve Çağla Şikel tekrar bir arada!

Bir televizyon kanalının yeni sezon dizilerinden Dostlar Durağı oyuncuları belli oldu. Çekimlerine başlanan dizide Alişan ve Çağla Şikel oynuyor.

Yeni yılda ekranlara gelmeye hazırlanan Dostlar Durağı dizisinin oyuncu kadrosu tamamlandı. Başrollerini Alişan ve Çağla Şikel'in oynadığı dizide sürpriz oyuncularda var.

Dizinin konusu bir grup taksici arkadaşlarının hayatını anlatırken komik hikayelere de yer verilmiş. 

Dizinin beklenen kadrosu şöyle;

Çağla Şikel (Seher),Alişan (Metin), Hande Katipoğlu(Füsun), Ersin Korkut (Taksici Selim), İnan Ulaş Torun(Çetin), karakterlerini oynarken , İrina İvkina, Ceyhun Fersoy, Turan Ödemir, Zeynep Eronat gibi isimlerde oyuncu kadrosunda yer alıyor.

Burak Özçivit pastacı oluyor!

İLİŞKİLİ HABER

Burak Özçivit pastacı oluyor!
Çılgın Sedat'tan kötü haber! Veda etti...

İLİŞKİLİ HABER

Çılgın Sedat'tan kötü haber! Veda etti...
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 2

ali 6 yıl önce

Ne olur ulusal kanalda yayınlamayın. Yeter artık.

Toplam 3 beğeni

Tahir 6 yıl önce

Süper

Toplam 0 Beğeni