"Anne olduktan sonra hayata bakışım değişti"

Kanal 7'de yer alan Elif dizisinin 4'üncü sezonunda kadroya dahil olan Yıldız Asyalı izleyicinin gözüne girmeyi başardı.

Hayat Bilgisi dizisiyle tanınan Yıldız Asyalı anne olduktan sonra ekranlara ara vermişti. Oyunculuk başarısı ve  güzelliğiyle 'Elif' izleyicisinin de gönlünü kazandı.

Ünlü oyuncu hamilelik döneminde 80 kiloya çıktığını ekranlara dönebilmek için 53 kiloya kadar düştüğünü söyledi.Asyalı, "Anne olduktan sonra hayata bakış açım değişti. Her adımda daha çok düşünerek hareket ediyorum. Anne olmak beni inanılmaz olgunlaştırdı. Evden sıkılan ben artık eve koşarak gidiyorum” açıklamalarında bulundu.

Elif' dizisinde 'Rana' karakterini canlandıran Yıldız Asyalı,"Hayata bağlı hırsları olan bir kadını canlandırıyorum. Canlandırdığım karakterle benzeşmiyoruz, ben hırs yapıp kimseyle yarışa girmedim. Oynadığım karakter bana benzemese de ekranda iyi yorumladığımı düşünüyorum” dedi.

 

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 2

damla 5 yıl önce

Bu yazı hakkında ne düşünüyorsunuz? elif dizisinde rana yı sevmiyorum ama gerçek hayatta seviyorum

damla 5 yıl önce

Bu yazı hakkında ne düşünüyorsunuz?rana dizide çok bencil davranıyor