Ünlü oyuncu sette bileğini kesti!

Bir televizyon kanalında yayınlanan dizi setinde Alp Navruz, iki hafta sonra ekranlara gelecek bölüm çekimlerinde kaza yaşadı.

Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde Sinan karakterini canlandıran Alp Navruz, senaryo gereği çekilen tartışma sahnesinde buz cama vurunca bileği kesildi. 

Deniz Baysal ile Ağva'da çekimlerini yaptığı dizi setinde yaşanan kazada Alp Navruz, hemen hastaneye kaldırıldı. Oyuncunun elinde manyetik bir koruyucunun olmasına rağmen sert vurduğu için kırılan camların bileğine kadar gelmesiyle kesildiği öğrenildi.

Üç dikiş atılan Navruz, iki saat sonra sahnesini bitirmek için sete geri döndü. Eli sargılı olarak çekimlere devam eden Alp Navruz'a yapımcı iki gün izin verdi.

''Hemşirelerin telefonlarını çalmaya çalıştım!''

İLİŞKİLİ HABER

''Hemşirelerin telefonlarını çalmaya çalıştım!''
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

senay aysel 5 yıl önce

Alp Navruz kaliteli oyuncu masallah diyorum eminim cok guzel yerlere gelecek takip ettigim kadariyla cok mutavazi uyumlu oyuncu yolu acik olsun kuzumun Elimi Birakma onu zirveye cikaracak eminim Alina Bozla muhtesem uyum icinde cok seviyorum ikisinide