Banu Alkan hakkında yakalama kararı çıktı!

Şarkıcı Eylül Metin, kredi kartını izinsiz kullandığı gerekçesiyle Banu Alkan hakkında yakalama kararı çıkarttırdı.

Eylül Metin, daha önce Banu Alkan'ın kendi kredi kartını İstanbul Ataşehir'de bir otelde konaklamak için izinsiz kullandığını iddia etmişti. Banu Alkan 7 bin 200 TL'lik harcamayı inkar etmişti.

Final yapan 'Dünya Güzellerim' programında da Bülent Ersoy tarafından dile getirilen bu iddiayı Alkan kesin bir dille yalanlamış bu açıklamanın ardından da Metin Alkan'a nitelikli dolandırıcılık suçundan dava açmıştı.

Metin, konuya ilişkin şu açıklamayı yaptı: "Benim haberim ve onayım olmadan Banu Alkan için bir otelde 7 bin 200 TL çekim yapılmış. Bunu düzeltmesini istedim yapmadı. Ben otel ile konuştum yine gereken yapılmadı. Burada mevzu para değil Banu'nun olaya yaklaşımı ve art niyetidir. Ama çıkmış hala 600 TL'den söz ediyor. Yaşanan bu olaylar yargıya taşıdıktan sonra otel yetkilisi beni arayarak, özür diledi ve benim haklı olduğumu ifade ederek, bana ödeme yaptılar."'

Metin, manevi sebeplerden dolayı şikayetini geri almayınca Alkan'ın kayıtlı bir ikametgahı olmaması sebebiyle hakkında yakalama kararı çıkartıldı. Alkan ise katıldığı bir magazin programında ''Bana yakalama kararıyla ilgili bir şey gelmedi isteyen beni her yerde bulabilirler" dedi.

 

Mustafa Topaloğlu'nun son hali herkesi şaşırttı!

İLİŞKİLİ HABER

Mustafa Topaloğlu'nun son hali herkesi şaşırttı!

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0