Kibariye'den şehit tepkisi

Geçtiğimiz günlerde Nur Yerlitaş'ın canlı yayında şehitler hakkında yaptığı konuşmalara Kibariye'den çok konuşulacak açıklamalar geldi.

TRT 'de yayınlanacak Düet programının önceki akşam ilk çekimleri yapıldı. Programın ilk konukları ise Berkay ve Kibariye oldu.

Program öncesi soruları yanıtlayan Kibariye " Bu gece bizim için çok önemli.Çocuklarımıza bırakacağımız çok güzel bir anı olacak" dedi. 

Ardından geçtiğimiz günlerde  Nur Yerlitaş'ın şehitler için kullandığı sözleri hatırlatılması üzerine Kibariye " "Polisimize ve askerimize özellikle şehitlerimize kimsenin laf etmeye hakkı yoktur. Ayıp etmiş."  ifadelerini kullandı.

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 4

İspirto 6 yıl önce

Ayıp etmiş ayıp olmuş çok farklı yere geliyor bu cümle bana göre bu nedemek şimdi her neyse burakalım devlet büyükleri konuya bir el altsın askerimizin adını alırken bundan sonra besmele çekeçekler inşallah ordumuzu baside aldırmaya çalışyorlar

arda 6 yıl önce

sana ne oldu olurmu kibariyede bu memeleketin insani .normal olan her insan gibitepkisini veriyor verecek.bu memlekette konusulmayacak.okadar.konular tv de mevzu oluyorki.kibariyenin.hakli tepkisimi .goze batti

Toplam 1 beğeni

Yok canım 6 yıl önce

İyi kötü millet cevabını verir sana noldu gündememi gelmek istiyorsun

hamdi 6 yıl önce

Allah razı olsun kibariye hanim agziniza sağlık ünlüyum sanatciyim diyen bazilarida örnek alsın