Diriliş Ertuğrul'dan izleyiciye kötü haber!

Diriliş Ertuğrul dizinin yapımcısı tarafından yapılan açıklamaya göre dizinin yeni bölümü bu akşam yayınlanmayacak. Peki Diriliş Ertuğrul'un yeni bölümü ne zaman?

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul'dan hayranlarına üzücü bir haber geldi. Geçtiğimiz hafta sette çıkan yangın dolayısıyla çekimlerde aksaklık yaşayan ekip, çekimlere ara vermek zorunda kaldı.

Diriliş Ertuğrul'un yapımcısı yaptığı açıklamada; "Önceki hafta platomuzda gerçekleşen yangının, çekim koşullarımızı zorlaştırması nedeniyle bölümümüzün yayınına bir hafta ara vermek zorunda kaldık. Kalitemizden ödün vermemek amacıyla yapmış olduğumuz zorunlu arayı anlayışla karşılayacağınıza inanıyoruz." sözlerini söyledi.

Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Fragmanlarının yayınlanmaması nedeniyle bu hafta ekranlara gelip gelmeyeceği merak konusu olan dizi, TRT'nin yayın akışına göre 13 Aralık Çarşamba günü tekrar bölümü ile ekranlara dönecek. Dizinin 99. bölümü ise 20 Aralık Çarşamba günü ekranlarda olacak.

Zeynep Kırşan'dan eşine duygusal mesaj

İLİŞKİLİ HABER

Zeynep Kırşan'dan eşine duygusal mesaj
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0