Toygar Işıklı'nın babası son yolculuğuna uğurlandı

Toygar Işıklı'nın Kıbrıs gazisi babası 70 yaşındaki Ahmet Işıklı, Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde verilen askeri törenle toprağa verildi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Kıbrıs gazisi Ahmet Işıklı, Gölcük Değirmendere'de bulunan evinde kalp krizi geçirerek vefat etti.

Değirmendere Merkez Camii'nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazına Donanma Komutanı Koramiral Ercüment Tatlıoğlu, Gölcük Deniz Ana Üs Komunatı Tuğamiral Baybars Küçükatay, Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Toygar Işıklı ve kardeşi Tuncer Işıklı ile yakınları, gaziler ve vatandaşlar katıldı.

Cenaze'de Toygar Işıklı ve Tuncer Işıklı anneleri Hatice Işıklı'nın yanında yer alarak destek oldu. Kıbrıs gazisi Ahmet Işıklı, yapılan askeri törenin ardından 17 Ağustos Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Pınar Altuğ'dan kaza sonrası ilk açıklama

İLİŞKİLİ HABER

Pınar Altuğ'dan kaza sonrası ilk açıklama
Elçin Sangu'nun yeni halini görenler şok yaşadı

İLİŞKİLİ HABER

Elçin Sangu'nun yeni halini görenler şok yaşadı
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0